27 / 04 / 2024

borusan holding 400 milyon yatırım

borusan holding 400 milyon yatırım

2012'de 4 milyar dolar ciro elde eden Borusan Holding, 2013 yılında toplam 400 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefliyor...

Borusan Türkiye'de 2 iş makinesi merkezi açacak!

Borusan, Türkiye’de iş makinelerine hizmet verecek iki merkez açmaya hazırlanıyor. Borusan, 2017’de açacakları iki tesis ile 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Kibar Holding Tuzla'da karma proje yapacak!

2016 yılını 25 milyar TL ciro ile kapatan Kibar Holding,Tuzla'daki 400 dönümlük fabrika arazisi için planlamalara başladı.

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

Nurol Holding'ten altın madenciliğine 400 milyon dolarlık yatırım!

Nurol Holding, savunma sanayiiden turizme, bankacılıktan enerjiye uzanan geniş bir kulvarda faaliyet gösteriyor. Holding şimdi yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor.

Erdemoğlu Holding'ten 400 milyon dolarlık fabrika yatırımı!

SASA’yı Sabancı’dan satın alan Erdemoğlu Holding, fabrikaya 400 milyon dolarlık yatırıma başladı. Şirketin patronu İbrahim Erdemoğlu “1 milyar dolarlık polyester ithalatını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Rönesans Holding ile RDIF arasında yatırım iş birliği anlaşması imzalandı!

RDIF ile Rönesans Holding arasında toplam 400 milyon dolarlık yatırım iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşmayla birlikte Rusya Federasyonu’ndaki sağlık, inşaat, altyapı ve emlak sektörlerindeki uygun yatırımlara odaklanılacak.

İnci Holding RES projelerine akü üretecek!

İnci Holding’in gelecek 5 yılda 400 milyon lira yeni yatırım planı var. İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gök, “RES’lerde kullanılan akülerin üretimi İnci GS Yuasa ortaklığımızda yapılabilecek bir alan” dedi.

Borusan Holding 5 yılda 200 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Borusan Holding Ceo’su Agah Uğur, inovasyon, Ar-Ge ve dijital dönüşüm alanlarında 2020 yılına kadar 200 milyon dolar yapacaklarını söyledi.

2007 yılında Borusan Holding, Perili Köşk'e taşındı!

2007 yılında Borusan Holding Yönetim Merkezi, Rumelihisarı'nda, Perili Köşk olarak bilinen tarihi Yusuf Ziya Paşa Köşkü'ne taşınmış. Yeniden restore edilen binada modern bir iş ortamı oluşturulmuş.

Kerim Çelik katma değeri artıracak projelere odaklanıyor!

Borusan Holding'in Yassı Çelik Grubu şirketlerinden Kerim Çelik, çelik üreticilerinden Arcelor Mittal ve Borusan Holding ortaklığı ile çalışmalarını yürütüyor..

Borusan Holding 2 milyar dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding, kriz çığırtkanlarına inat yatırıma hız verdi. CEO Agah Uğur, bu yıl 417 milyon $'lık yatırım yapılacağını açıklayarak, "Kriz beklentimiz yok. 2019'a kadar yatırımımız 2 milyar dolara ulaşacak" dedi.

Gemlik'teki Borusan Ortaokulu inşaatı durduruldu!

Gemlik'te Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu. okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren camii inşaatı olduğu öne sürüldü..

borusan holding 400 milyon yatırım Haberi

borusan holding 400 milyon yatırım

Toplam 352 milyon dolar yatırım rakamına ulaşan Borusan Holding, 2012 yılında 4 milyon dolar ciro elde etmişti. Holding, 352 milyon dolarlık yatırım bedelini 400 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor. Firma, yüzde 8 ciro artışı, yüzde 25 faaliyet kar artışı yapmayı...