23 / 04 / 2024

Bosch Bulaşık Makineleri

Bosch Bulaşık Makineleri

Ev hanımlarının ev çok tercih ettiği markalar arasında yer alan Bosch yeniliçik teknolojisi ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler Bosch bulaşık makinelerinin fiyatlarını araştırıyorlar. İşte Bosch bulaşık makineleri Nisan 2022 fiyat listesi...

Bulaşık Makinesi Arayanlar İçin, Bosch Mart 2022 Fiyat Listesi…

Söz konusu bulaşık olunca ilk akla gelen markalardan biri Bosch, bulaşık makinelerinde sunduğu çeşitlilik ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Her bütçeye uygun Bosch bulaşık makineleri ve fiyatlarını sizler için inceledik…

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi kaç TL? Teknik özellikleri neler?

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle kullanıcıların dikkatinden kaçmıyor. Biz de sizin için Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesine ilişkin detayları derledik.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda büyük indirim! İşte güncel fiyat listesi

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda indirim kampanyası başlatıldı. İşte kampanya kapsamında satılan ürünlerin güncel fiyat listesi...

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Verimli su ve enerji kullanımıyla tasarruf sağlayan Bosch SMS44DI01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelik kazanı ve çizilmelere karşı dayanıklı dış yüzeyi ile uzun ömürlüdür. Peki, Bosch paslanmazlık garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

İndirimli bulaşık makineleri Beko'da! Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan bulaşık makinesinde kaçırılmayacak fırsat... Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından Beko, 6 farklı bulaşık makinesi modeline Oliz uygulamasına özel indirim uyguluyor. Peki, Beko 6 programlı bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Bosch SMS4IKW51T Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, yüksekliği ayarlanabilir sepeti ve uzaktan kontrol edilebilir özelliği ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Bosch Bulaşık Makineleri Haberi

Bosch Bulaşık Makineleri

Mutfaklardaki en büyük yardımcılardan biri olan bulaşık makineleri yeni nesil tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler Bosch bulaşık makinelerindeki avantajlı fiyatlardan yararlanabilirler. 

Bosch bulaşık makineleri yenilikçi teknolojisi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Ayrıca ActiveWater Akıllı Su Yönetim Sistemi sayesinde daha az su, daha az enerji, daha çok performans sunuyor.  

EcoSilence Drive fonksiyonlu bulaşık makinesinde düşük gürültülü emisyon ile yüksek performanslı temizlik sağlıyor. DosageAssist teknolojisi ile her yıkamada tablet deterjanlardan maksimum verim sağlamanıza yardımcı oluyor.

Bosch bulaşık makinelerinde ayrıca 10 yıl garanti veriliyor. İç yüzeyin paslanmasına karşı kalite sözü müşterilerin tercih sebebi oluyor. Peki, Bosch bulaşık makineleri fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar... 

Bosch bulaşık makineleri Nisan 2022 fiyat listesi!

Serie | 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm...