24 / 04 / 2024

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 



Bosch bulaşık makinesi hem enerji tasarrufuna hem de yüksek temizlik performansı ile kullanıcısının karşısına çıkıyor. Bosch yarı ankastre bulaşık makinesinde 6 farklı otomatik yıkama programı bulunuyor. E enerji sınıfına sahip cihaz 13 kişilik yemek takımını tek seferde yıkayabiliyor. 

 Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Gelişmiş teknolojisi ile işlevsellik kazanan bulaşık makinesi Silence on Demand özelliği ile sessiz çalışır. Makineniz çalışırken daha az ses çıkarmasını isterseniz Silence on Demand (Sessiz Çalışma) fonksiyonu Home Connect uygulaması üzerinden aktifleştirerek gerektiğinde makinenizin sesini azaltabilirsiniz. Bu fonksiyon aktifleştirildiği andan itibaren 30 dk boyunca makinenin sesini minumuma indirir. 

Bosch bulaşık makinesini uzaktan kontrol edebilme özelliği pratik ve konforlu bir kullanım sunar. Home Connect uygulaması sayesinde yarı ankastre bulaşık makinesinin tüm kontrollerini istediğiniz yerde ve istediğiniz zamanda yapabilirsiniz.  Bulaşık makinesini uzakan başlatabilir, durdurabilir ve programları ayarlayabilirsiniz. 

Uzaktan Takip özelliği ile Home Connect uygulamanıza bağlı bulaşık makinenize istediğiniz yerden erişim sağlayabilirsiniz. Kalan yıkama süresi, program durumu veya tuz/parlatıcı seviyesi, su sertlik seviyesi gibi ayrıntıları kolayca takip edebilir ve gereken önlemi alabilirsiniz. 

Peki Bosch yarı anakstre bulaşık makinesinde bulunan Akıllı Dozaj Asistanı Sistemi nasıl bir işlev görüyor? 


Geri Dön