28 / 03 / 2024

Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? 26 Ocak 2023 fiyat listesi

 Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Hatasız bir kurutma sağlayan Powertec Tr 901 Saç Kurutma makinesi için fiyat araştırası yapılıyor.  Peki, Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar



Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi

Saç kurutma makineleri Kuvvet, ısı, hava üfleme aşamaları gibi sayısız fonksiyona sahiptir. Saçlarınızın sağlığını unutmayan bir saç kurutma makinesi,  Hatasız bir kurutma sağlar. Parlaklık ve canlılık katan makineler, saçlarınızın adil olarak kurumasına imkân sağlar. Kuruturken kalıcı şekil vermeyi de mümkün hale getiren saç kurutma makineleri, değişik modelleri ile dikkat çeker. Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi, yüksek kuvveti ile üstün performans sunar. 

Profesyonel Hizmet Veren Powertec Tr 901

Powertec Tr 901, hatasız saçlara sahip olmak isteyen kullanıcılar için makul bir saç kurutma sağlayan fön makinesidir. Bay ve bayan kuaförlere  has dizayn edilen fön makinesi sıcaklığı vesilesi ile saçlarınıza istediğiniz şekli verme olanağı sunar. Dizaynı ile dikkat çeken makine, en az elektrik harcadığı için maddi olarak da ekonomi sağlar. Neden Powertec Tr 901 Fön Makinesini Kullanmalısınız?

 Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Powertec Tr 901 fön makinesi kalitesi ile kullanıcılara hayalindeki saça kavuşması imkanını sağlar. 

Jhonson Motor kullanan fön makinesi, sıcaklık ve üfleme fonksiyonları ile yüksek performans sunar.
Esnek dış tasarımı aracılığı ile, olası düşme  ya da darbelere karşı mukavemetli olduğunu ispatlar
Sınıfının en az elektrik harcayan fön makinesi maddi olarak da imkan sağladığı  için ekonomik bir ürün olduğunu gösterir.  Kablo uzunluğu, fön makinesini rahat bir halde kullanmanızı sağlar.

 Fön makinesinin sahip olduğu kuvvet ile saçlarınıza basit ve hızlı bir şekilde şekil verebilirsiniz. 

Teknik Özellikler

Güç: 2500 Watt
Renk: Siyah 
Hız ve Isı Ayarı: 2 Kademe 
Kablo Uzunluğu: 270 cm 
Dar Başlıklı ve Asma Kancası: Var
Profesyonel Bakım Sağlayan Marka: Powertec

2007 senesinde Beşir Saygılı aracılığı ile Ankara'da kurulan yerli üretim Powertec, kalifiye elemanları ile Avrupa standartlarında imalat yapar.  Gelişen teknoloji ile üretilen ürünleri dünya pazarında da satılır.    Peki, Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor?


Geri Dön