28 / 03 / 2024

Bosch Grubu projeleri

Bosch Grubu projeleri

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçisi Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını yürütmek üzere iş ortağı olarak Ünite İletişim’i seçti.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

TOKİ İzmir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği alt ve orta gelir grubu projeleri için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği alt gelir ve orta gelir grubu projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile öne çıkan Gözde Grubu Alsancak'te 3 yeni proje için hazırlıklara başladı. Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor.

Yediyol Şirketler Grubu'ndan yeni projeler geliyor!

Yediyol Şirketler Grubu, İstanbul'da jeotermal enerji ile ısınan ve termal havuzlara sahip konut projeleri inşa etmek üzere çalışmalarına başladı.

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Bosch Grubu projeleri Haberi

Bosch Grubu projeleri

Mobilite çözümleri, sanayi teknolojileri, enerji ve bina teknolojileri ile dayanıklı tüketim malları olmak üzere 4 ana sektörde faaliyet gösteren Bosch Grubu, Türkiye’de de 2011-2012 yıllarında da iletişim danışmanlığını yürüten Ünite İletişim ile çalışma kararı aldı. Ünite İletişim, Bosch Türkiye’ye kurumsal itibar yönetimi ve marka iletişimi alanında hizmet sunacak.


Türkiye’de ilk kez 1910 yılında kurulan bir temsilcilikle faaliyetlerine başlayan Bosch Grubu, bugün ‘Mobilite Çözümleri’, ‘Enerji ve Bina Teknolojileri’, ‘Sanayi Teknolojileri” ile ‘Dayanıklı Tüketim Malları’ alanlarında 5 ayrı şirketle Bursa, Kocaeli, Manisa ve Tekirdağ’da faaliyetlerini sürdürüyor.


Ünite İletişim ise ulusal ve uluslararası şirketlerin yer aldığı geniş ve itibarlı müşteri portföyüne, kurumsal ve pazarlama iletişimi alanında stratejik danışmanlık hizmeti...