26 / 04 / 2024

Bosch iran

Bosch iran

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Buzdolabı mı alacaksınız? İşte Bosch Buzdolaplarının Mart 2022 Fiyat Listesi…

Buzdolabı alacaklar yada eski buzdolabını yenisi ile değiştirmek isteyenler… Yazımız tam size göre… İşte Bosch buzdolaplarının Mart 2022 fiyat listesi…

Bulaşık Makinesi Arayanlar İçin, Bosch Mart 2022 Fiyat Listesi…

Söz konusu bulaşık olunca ilk akla gelen markalardan biri Bosch, bulaşık makinelerinde sunduğu çeşitlilik ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Her bütçeye uygun Bosch bulaşık makineleri ve fiyatlarını sizler için inceledik…

Bosch Çamaşır Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri Bosch markasıdır. Kaliteli ve kullanışlı ürünleri ile güvenilir markanın çamaşır makinelerini ve fiyat listesini yazımızın devamında bulabilirsiniz…

BOSS4 Gayrimenkul, İran'da yeni projeleri ile gövde gösterisi yapacak!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağıyla kurduğu Boss4Gayrimenkul’ü temsilen B2B Iran & Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu’nda, yeni projeleriyle gövde gösterisi yapacak... 

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Gümüşhane Şiran 38 işyeri yapım ihalesi 14 Eylül'de!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Bosch iran Haberi

Bosch iran

Bosch Termoteknik ve Butane Industrial Group İran'da bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı. Ortaklık; konutlarda, Bosch markalı bireysel ısıtma ve sıcak su sistemlerinin üretimi, dağıtımı ve satış sonrası hizmetlerini kapsıyor. 2021 yılında dünyanın en büyük beş termoteknik pazarı arasında olacağı öngörülen, Orta Doğu’nun en kalabalık nufüsa sahip ülkesi olan İran’da, bu ortaklık ile büyük bir pazar payı hedefleniyor.


Gelecek vaat eden pazar, yüksek potansiyel


Önümüzdeki yıllarda İran için dinamik bir büyüme bekleniyor: 80 milyona yakın nüfusu ile İran gelecek vaat eden pazarlardan biri haline geliyor. Şu anda, şehirlerdeki konutların yüzde 97’si, kırsal kesimdeki konutların yüzde 70'i doğalgaz kullanıyor.


Tahran genel merkezini geçtiğimiz yıl açan Bosch’un İran’daki tarihi 1924 yılına dayanıyor.


1953'te kurulan Butane Industrial Group, 2.000 çalışanı ile...