24 / 04 / 2024

Bosch kış sezonu

Bosch kış sezonu

Bosch termoteknik yetkili servislerini kış sezonuna hazırladı. Bosch Termoteknik Servis Merkezi’ ne bağlı yetkili servisler, iki ay boyunca süren eğitimlerde yeni ürünleri tanıyarak bilgilerini güncellediler.

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi kaç TL? Teknik özellikleri neler?

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle kullanıcıların dikkatinden kaçmıyor. Biz de sizin için Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesine ilişkin detayları derledik.

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Verimli su ve enerji kullanımıyla tasarruf sağlayan Bosch SMS44DI01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelik kazanı ve çizilmelere karşı dayanıklı dış yüzeyi ile uzun ömürlüdür. Peki, Bosch paslanmazlık garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Bosch'tan buzdolabı alana 2.200 TL indirim! Son gün 15 Nisan! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bosch'tan bugünlerde geniş iç hacme ve yiyecekleri uzun süre taze saklayan üstün teknolojiye sahip XL veya XXL buzdolabı alanlar büyük avantaj yakalıyor. Bosch, şık tasarımlı geniş kapasiteli buzdolaplarında 2.200 TL indirim fırsatı sunuyor.

Bosch SMS4IKW51T Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, yüksekliği ayarlanabilir sepeti ve uzaktan kontrol edilebilir özelliği ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Yuva kuracak çiftler dikkat! Bosch 5 programlı yarı ankastre bulaşık makinesi indirimde! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DS01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi 60 cm 10 yıl motor garantisiyle, daha az su ve enerji harcayarak daha fazla performans ortaya koyar. Peki Bosch bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

Bosch kış sezonu Haberi

Bosch kış sezonu

500’e yakın servis teknisyeninin katıldığı eğitimlerde, Bosch Termoteknik ailesine katılan yeni teknisyenlere özel bilgiler de sunuldu.


Bosch Termoteknik Akademi, iki ay süren eğitimlerle Bosch Termoteknik Servis Merkezi’ne bağlı teknisyenlerin ısıtma sistemleri üzerine bilgilerini güncelleyerek, yeni sezona hazırladı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında, yeni teknisyenlere yönelik eğitim programı da tamamlandı. 500’e yakın yetkili servis teknisyeninin Bosch Termoteknik Akademi uzman teknik eğitmenleri tarafından bilgilendirildiği eğitimlerde, “yeni ürün eğitimi”, “duvar tipi cihazlar servis bilgi tazeleme eğitimi”, “duvar tipi ısıtma cihazları yeni teknisyen yetiştirme eğitimi” ve “duvar tipi yoğuşmalı kaskad yetkilendirme eğitimi” verildi. 


Eğitimler, Bosch Termoteknik Akademi’nin İstanbul ve Ankara’daki merkezlerinin yanı sıra, Manisa’daki Bosch Termoteknik Kombi Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Bosch Termoteknik Akademi bünyesinde, yetkili servis personeline yüz yüze eğitimlerin yanı sıra, uzaktan eğitim sistemiyle de teknik...