29 / 03 / 2024

Bosch Termoteknik iklimlendirme

Bosch Termoteknik iklimlendirme

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Bosch Class 2000W ortamlara estetik dokunuş sağlıyor!

Bosch, kompakt ölçüleri, arka aydınlatmalı LCD ekranı, modülasyonlu farı, donma koruması gibi özelliklere sahip yeni ürünü Bosch Class 2000W ile yaşadığımız ortamlara hem estetik hem de yüksek performans katıyor.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Bosch Seslendirme Sistemleri, Starbucks’ın Çin mağazalarında kullanıldı!

Bosch Güvenlik Sistemleri iş kolunun çözümlerinden biri olan Bosch Genel Seslendirme Sistemleri, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Çin’deki 200 mağazasında kullanıldı.

Bosch, ürünlerine ait BIM dosyalarını sektöre sunuyor!

Güvenlik ve iletişim alanında ürün, hizmet ve çözümler sunan Bosch Güvenlik Sistemleri, Building Information Modeling (BIM) dosyalarını, inşaat sektöründeki yapı tasarımcılarının kullanımına açtı.

Bosch Partner Programı'ndan hediye kazanma fırsatı!

Bosch Isı Sistemleri’nin, iş ortaklarının gelişimine destek verirken beraberinde birçok avantaj da sunan projesi Bosch Partner Program, iş ortaklarına birbirinden değerli hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

Hasan Önder: İklimlendirme sektörü büyümeye devam ediyor!

Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, 2015 yılını değerlendirirken, genel ekonomi ve inşaat sektörünün hız kesmesine karşın iklimlendirme sektörünün büyümeye devam ettiğini söyledi...

Bosch yeni mağazasını Optimum'da açtı!

Perakendecilik sektörünün önde gelen teknoloji firması Kutup A.Ş yeni Bosch mağazasının açılışını yaptı. Açılışa çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

Bosch Termoteknik iklimlendirme Haberi

Bosch Termoteknik iklimlendirme

LG iklimlendirme ürünlerinin distribütörü Bosch Termoteknik’in hazırladığı yeni web sitesi kullanım kolaylığıyla ve kullanıcı dostu olma özellikleriyle öne çıkıyor.


Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünlerine yönelik web sitesi yepyeni yüzüyle yayında 


Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu. 


LG iklimlendirme ürünlerinin distribütörü Bosch Termoteknik’in hazırladığı yeni web sitesi kullanım kolaylığıyla ve kullanıcı dostu olma özellikleriyle öne çıkıyor. 


LG klima dünyası www.4mevsimlg.com adresinde ziyaretçilerini ağırlıyor. 


Yepyeni sayfa tasarımıyla yayına giren Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünlerine yönelik web sitesi, içeriği ve görselleriyle ziyaretçilerine ayrı bir dünya sunuyor. Tasarımı yenilenen siteden LG iklimlendirme ürünlerine ait her türlü bilgiye ulaşılabiliyor. 


Tüketicilerin bayi ve servis bilgilerine kolaylıkla ulaşabildiği web sitesi kullanıcı dostu olma özelliğiyle göze...