29 / 03 / 2024

bosh çağrı yönetim merkezi

bosh çağrı yönetim merkezi

444 6 333 Bosch Çağrı Yönetim Merkezi, haftanın 7 günü eğitimli müşteri temsilcileri aracılığıyla teknik destekten kampanya bilgilendirmelerine kadar her türlü servisi tüm detaylarıyla tüketicilerinin hizmetine sunuyor.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Depremin vurduğu Hatay'da en ağır yıkım Antakya'da!

Kahramanmaraş ve Defne merkezli olarak meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da 13 bin 517 yıkık, 8 bin 162 acil yıkılması gereken ve 67 bin 346 ağır hasarlı bina olduğu belirlendi.

Akaryakıtta aşırı zamlı fiyatlar ne zaman düşecek! Sektör tarih verdi

Akaryakıt sektöründe taşımacı esnafın canını çok yakan benzin ve mazot fiyatlarındaki aşırı yükseliş ne zaman sona erecek. Kontak çevirmenin cesaret istediği bu dönemde akaryakıt sektörü temsilcileri aşırı yüksek benzin ve mazot fiyatları sorununu görüşmek için yeni bir toplantı yapacak.

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Mikail Hıdır, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucunda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanlığına, Şükrü Mete Tepegöz Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!    

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurumsal yönetim ilkeleri gereği oluşturulan komiteler ve bağımsızlık beyanları hakkında açıklama yaptı...

Yıldırım'a Afet Yönetim Merkezi inşa edildi!

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

7. Proje Yönetim Zirvesi gerçekleştirildi!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” 21 Nisan'da gerçekleştirildi.

7. Proje Yönetim Zirvesi 21 Nisan'da!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” düzenliyor.

Binali Yıldırım'dan faiz çağrısı!

Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen DEİK Yönetim Kurulu Toplantısı'nda faiz ve enflasyona yönelik seferberlik çağrısında bulundu. 

bosh çağrı yönetim merkezi Haberi

bosh çağrı yönetim merkezi

Yüksek kalitede müşteri hizmetleri hedeflenerek geliştirilen Bosch Çağrı Yönetim Merkezi, sadece servis hizmeti değil; Bosch ürünleri, kampanyaları ve yetkili satıcıları ile ilgili her türlü soru ve soruna profesyonel bir ekiple çözüm sunuyor. Bosch Çağrı Yönetim Merkezi'ne haftanın 7 günü Türkiye'nin her yerinden alan kodu çevirmeden 444 6 333 numaralı hattan ulaşılabiliyor.

Ayrıca, yapılan anketler sayesinde de düzenli veri akışı sağlanıyor ve müşterinin ihtiyaçları çok yakından takip edilerek, kısa sürede çözümler üretiliyor.