17 / 04 / 2024

Botanik Group iletişim

Botanik Group iletişim

Botanik Group Gayrimenkul Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Aksoy ve Emir Altay tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim!

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede olan proje 18 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor. Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0232 239 80 03 olarak belirlendi.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Çekmeköy EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Vadi Yaka Başakşehir iletişim!

Vadi Yaka Başakşehir iletişim numarası 0212 488 48 04. Botanik Parkı’na 5 dakikalık yakınlıkta hayata geçirilen projede daireler 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Botanik Group iletişim Haberi

Botanik Group iletişim

Botanik Group Gayrimenkul Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Aksoy ve Emir Altay tarafından kuruldu.

Botanik Group Gayrimenkul Limited Şirketi konusu: 
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 8-Her türlü otobüs, minibüs, midibüs,...