26 / 04 / 2024

botaş temmuz tarifesi

botaş temmuz tarifesi

BOTAŞ'ın Temmuz ayında bireysel müşteri ve sanayide kullanılan doğal gaza zam yapıp yapmadığı belli oldu. BOTAŞ'ın Temmuz ayına dair fiyat tarifesi açıklandı. Kurum en son Haziran ayında abonelere zam yapmıştı.

Doğalgazda şubat tarifesi belli oldu! Doğalgaz faturası şubatta ne kadar gelecek?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından şubat ayı itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesi açıklandı.

BOTAŞ duyurdu! Doğal gaz fiyatlarına zam geldi mi? 

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada yılbaşından itibaren ocak ayında doğal gaz satış tarifelerine yönelik detaylar ile ilgili bilgi verildi. Buna göre, doğal gazda ocak ayında  geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı olan tarifenin sabit kalacağı açıklandı. İ

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ),  ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Ağustos ayında doğalgaza zam gelecek mi? İşte detaylar...

BOTAŞ Temmuz doğalgaz tarifesini resmen açıkladı! Doğalgaza zam mı geliyor? 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni tarifeyi açıkladı. Peki temmuzda doğalgaza zam mı geliyor? Doğalgaza zam gelecek mi? İşte 2023 Temmuz doğalgaz tarifesi.

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Kombinizin ayarlarını kontrol edin! Doğal gaz Ocak 2023 tarifesi açıklandı! 

BOTAŞ, doğalgaz ocak tarifesini belirledi. Doğalgazda ocakta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi sabit kalırken, elektrik üretim amaçlı tarifede indirim yapıldı.

Elektrik ve doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ duyurdu

BOTAŞ'ın yayımladığı ekim ayı tarife tablosuna göre; doğal gazda mesken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı abonelerin ekim tarifesi sabit bırakıldı. Elektrikte de tüm abone gruplarının 1 Ekim'den itibaren geçerli olan tarifeleri de aynı kaldı.

Doğal gaza temmuz ayında zam geldi mi? Temmuz doğal gaz tarifesi nasıl? İşte doğal gaz 2022 Temmuz tarifesi...

Haziran ayında konutlarda kullanılan doğal gaz birim fiyatlarına yüzde 30 zam gelirken temmuz ayında doğal gaza zam geldi mi? merak ediliyor. Peki doğal gaz temmuz tarifesi nasıl? İşte 2022 temmuz doğal gaz tarifesi...

Botaş'tan doğal gaza Temmuz'da zam açıklaması: Tarifelerde değişiklik oldu mu?

BOTAŞ'ın Temmuz ayında bireysel müşteri ve sanayide kullanılan doğal gaza zam yapıp yapmadığı belli oldu. BOTAŞ'ın Temmuz ayına dair fiyat tarifesi açıklandı. Kurum en son Haziran ayında abonelere zam yapmıştı.

15 Temmuz Otogarı ücretleri belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde alınan kararla 15 Temmuz Demokrasi Otogarı ücret tarifesi belirlendi.

Sansaryan Han kiralama ihalesi 18 Temmuz'da!

İstanbul Sirkeci'de yer alan tarihi Sansaryan Han Vakıflar Gemel Müdürlüğü tarafından onarılıp ilk yıl için 120 bin TL'ye kiralanacak. Kiralama ihalesi 18 Temmuz'da gerçekleşecek...

TOKİ Çeşme başvuruları 1 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ, 430 dönüm araziye kuracağı bin 584 konut için başvuruları 1 Temmuz'dan itibaren almaya başlayacağını bildirdi...

botaş temmuz tarifesi Haberi

botaş temmuz tarifesi

BOTAŞ son olarak 01 Haziran 2022 tarihinden geçerli olmak üzere sanayide kullanılan doğal gazın satış fiyatına yüzde 10.23, elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 16.28, konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 30 oranında artış yaptı. BOTAŞ'ın Temmuz ayında yeni zam yapıp yapmayacağı belli oldu.

Kurum Temmuz ayına özel abonelik tarifelerini açıkladı. 

2022 yılının 7. ayına ilişkin fiyat tarifesini internet sitesinde açıklayan BOTAŞ,  Haziran 2022'de artrıılan doğalgaz satış tarifesinin Temmuz 2022 döneminde de aynen geçerli olacağını bildirdi.

BOTAŞ'ın konut tüketicilerine yönelik için gaz dağıtım şirketlerine Temmuz ayında uygulayacağı satış fiyatı sabit tutuldu.

1000 metreküp doğalgaz için ödenecek bedel 3 bin 264 lira, sanayi abonesi tarifesi de 1000 metreküp doğalgaz için 10 bin 416 lira olarak kayıtlara geçti. 

Sanayide elektrik üretim amacıyla kullanılan doğal gazın tarifesi 1000 metreküp için fiyatı...