25 / 04 / 2024

Böyle fırsat 40 yılda bir gelir

Böyle fırsat 40 yılda bir gelir

Sinpaş GYO "Böyle fırsat 40 yılda bir gelir" sloganıya yeni bir kampanya başlattı. 80 aya kadar vade yapılan kampanya kapsamında alıcıya peşinatı seçme ve taksit belirleme şansı veriliyor.

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

DS4, DS7 ve DS 9 modellerinde büyük takas ve kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara Şubat müjdesi!

DS Automobiles, DS4, DS7 ve DS 9 modellerinde büyük takas ve kredi fırsatını başlattı. Bu aya özel tek tek açıklandı. Peki DS4, DS7 ve DS 9 modellerinin 2024 Şubat fiyatları ne kadar? İşte 4 Şubat 2024 fiyat listesi...

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

Zekariyaköy Kuzeybükü yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Consera'nın özel projelerinden biri olan Zekariyaköy Kuzeybükü projesi yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde yer alan 389 farklı arsayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat...

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki beton fırsatçıları geri adım attı!

Afyonkarahisar’da bir dizi temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki fahiş beton fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki beton fırsatçılarının geri adım attığını söyledi.

Rekabet Kurumu’ndan çimentoda fırsatçılık yapanlara büyük darbe!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin soruşturmalarına devam eden Rekabet Kurumu, toplam 19 teşebbüse daha soruşturma başlattı. Fırsatçılara göz açtırmayan Rekabet Kurulu, fırsatçılara büyük ceza yağdırdı.

Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı! 23 Ekim Yeni Opel Corsa fiyat listesi

Cesur ve yalın Alman tasarımı, üstün teknolojisi ve verimli motor seçenekleriyle satışs çıkan Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya başladı. 200 bin TL kredi için 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

YapıKredi ve Trendyol'dan büyük fırsat! Bunu yapan tam 1.000 TL puan kazanıyor! Son gün 22 Ekim! 

YapıKredi ve Trendyol büyük bir işbirliğine imza attı. Trendyol’dan yönlenerek mobilden Yapı Kredili olanlara 1.000 TL puan fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

MB Azure Resort'ta yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı! 

Arıklıoğlu ve Oktay İnşaat tarafından Mersin'de inşa edilen MB Azure Resort'ta satışlar devam ediyor. Şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası başlatan şirket, yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı sağlıyor.

Böyle fırsat 40 yılda bir gelir Haberi

Böyle fırsat 40 yılda bir gelir

"Böyle fırsat 40 yılda bir gelir!" sloganıyla başlatılan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kampanyası, İstanbul, Ankara, Bursa, Denizli ve Gaziantep'te yer alan projelerde geçerli.


Sinpaş GYO 40. yıl kampanyası kapsamında vade farkı yok, ara ödeme yok, banka kredisi yok. Ayrıca 80 ay vade yapılıyor ve taksit belirleme şansı veriliyor.


Sinpaş 40. yıl kampanyası

-Peşinat ödenmediğinde, 40 ay taksit yapılıyor.

-Yüzde 20 peşinat verildiğinde, 50 ay taksit yapılıyor.

-Yüzde 300 peşinat verildiğinde, 60 ay taksit yapılıyor.

-Yüzde 40 peşinat verildiğinde, 70 ay taksit yapılıyor.

-Yüzde 50 peşinat verildiğinde, 80 ay taksit yapılıyor. 


Sinpaş 40. yıl fırsatı  İstanbul'un Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli'de yer alan projelerde geçerli.


Sinpaş iletişim

Tel: 444 1 974 

Web: www.sinpas.com.tr

Esra Nur...