26 / 04 / 2024

bozcaada son açıklama

bozcaada son açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "İnşaat sektörü uzun zaman devam eder. Balon söz konusu değil" dedi. Güllüce, Bozcaada için ise "Hayır denirse uyarız, açık çek veriyorum" diye konuştu.

'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddiasına son nokta! Bakan Şimşek'ten açıklama geldi..

Son zamanlarda kredi kartı taksitlerinin kaldırılacağına yönelik haberler çıkmaya başladı. Vatandaşlar merakla konunun detayını araştırırken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konuyla ilgili açıklama yaptı, Bakan Şimşek duyurdu...

5.1 büyüklüğündeki depreme 'Öncü' demişti, Prof. Dr. Ercan'dan yeni açıklama geldi!

Mega kent İstanbul ve çevresinde yaşanan depremler ülke gündemindeki yerini de koruyor. Son olarak 5.1 büyüklüğünde gerçekleşen Mudanya depreminden sonra "Öncü deprem" uyarısında bulunan Prof. Dr. Ercan, bir açıklama yaptı.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Dolar almayın diyen Mert Başaran'dan doları olanlara tokat gibi açıklama geldi! Dolar yerine bunları alın...

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran'dan son günlerde rekor kıran dolar için önemli açıklama geldi. Başaran, özellikle hala dolar almaya devam edenleri uyardı. 

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş açıklama. Son tarih verildi

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından ayrıca son tarih verildi. Bankanın kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kurunu değerlendirdi. Doların işi bitti diyenlere Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

Süresiz nafaka kalkıyor mu? Adalet Bakan Yılmaz Tunç'tan kritik açıklama geldi!

Son günlerde süresiz nafakanın kalkması ile konuşulmaya başlandı. Herkesin kafasında soru işareti bırakan süresiz nafakanın kalkıp kalkmaması ile ilgili kritik açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi.

Aile Bakanlığı'ndan flaş açıklama

Aile Bakanlığı tarafından son dönemde yaygınlaşan bir dolandırıcılığa karşı vatandaşlara yönelik açıklama yapıldı.

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

Son dakika: Bakan Mehmet Şimşek'ten memur ve emekli zamlarıyla ilgili açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve emekli aylıklarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Şimşek, 15,9 milyon emekliyi ve 4,9 milyon kamu çalışanını etkileyen önemli iyileştirmeler yapıldığına vurgu yaptı. İşte detaylar...

Aile Destek Ödemeleri haziranda son. Üzen gelişme. Resmi açıklama geldi mi? Flaş bir detay var

Aile Bakanlığı tarafından destek ödemeleri haziran ayında son kez hesaplara yatırılacak. Destek ödemelerinin temmuzda ne olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

bozcaada son açıklama Haberi

bozcaada son açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in sorularını yanıtladı.


Bakan İdris Güllüce'ye sorulan sorular ve kendisinin verdiği yanıtlar şöyle oldu: 


Kentsel Dönüşüm’de rakamsal duruma önce bakmak istiyorum. Bugün itibariyle Kentsel Dönüşüm kapsamına giren bina sayısı kaç oldu ve bunlardan ne kadarı için adım atıldı?


Ben buradan çıktığımda verdiğim rakamlarda değişim olabilir, çok canlı bir organizasyon bu. Dünkü rakamlara göre, 37 farklı ilde 106 tane Bakanlar Kurulu kararıyla 6931 hektarlık alan riskli alan ilan edilmiş durumda. Bu alanlarda 1 milyon 100 bine yakın kişi yaşamakta. Yaklaşık 164 bin 300 binanın bulunduğu alanlardaki konut sayısı 377 binin üzerindedir. Uygulamaların büyük bir bölümünü yerel yönetimler yürütmektedir. Toplam 821 kurum ve kuruluş riskli yapıları belirlemek üzere lisanslandırılmış durumda. Riskli yapı tespitleriyle...