19 / 04 / 2024

brandium ataşehir görselleri

brandium ataşehir görselleri

Brandium Ataşehir nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 1.550 konutun yer aldığı Brandium Ataşehir projesinde ofis, otel ve AVM alanları da yer alıyor...

Brandium Ataşehir görselleri!

Brandium Ataşehir projesi kapsamında konutların fiyatları 307 bin liradan başlangıç gösteriyor

Brandium Ataşehir görselleri!

Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu projesi olan Brandium Ataşehir görselleri ile ilgili örneklere haberimizden ulaşabilirsiniz

Brandium adres bilgileri!

Ataşehir’de hayata geçirilen Brandium adres bilgileri, konum ve kroki ile ilgili bilgi edinmek için haberimizi inceleyebilirsiniz

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Bakan Nebati Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı için imzaların atıldığını açıkladı!

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldığını deklare etti.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu ne zaman açılacak?

2017 yılında inşasına başlanan Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni metro hattının 2022 yılının sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

TOKİ Kayaşehir görselleri!

TOKİ Kayaşehir görselleri haberimizde yer alıyor. 605 dairenin kura çekilişi ile satışa sunulduğu projede başvurular 2 Nisan ile 11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nun Göztepe İstasyonu inşa çalışmaları başladı.Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 13 kilometre uzunluğunda 11 istasyondan oluşacak.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ihalesi 21 Eylül'e ertelendi!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri yapım işinin ihalesi 21 Eylül'e ertelendi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı ihalesi 10 Ağustos'ta!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı inşaat ihalesi 10 Ağustos Çarşamba günü saat 10:00'da gerçekleşecek. Proje tamamlandığında Ümraniye ve Göztepe arası yolculuk süresini 19,5 dakika olacak.

brandium ataşehir görselleri Haberi

brandium ataşehir görselleri


Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu ortaklığıyla hayata geçirilen Brandium Ataşehir projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde inşa ediliyor. Brandium Ataşehir nerede sorusundan önce projeden bahsedelim.


Brandium Ataşehir projesi 1.550 adet daireden meydana geliyor. Brandium Ataşehir Evleri projesinde konutların yanı sıra, otel, AVM ve ofis alanları da bulunuyor. Brandium Ataşehir Evleri projesinde stüdyo dairelerden 4+1 daire tiplerine kadar seçenekler sunuluyor.


Brandium Ataşehir Evleri projesinin satış ofisi ile 444 12 00 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Brandium Ataşehir Evleri projesinde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.


120 bin metrekare arsa alanında yükselen Brandium Ataşehir Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Brandium Ataşehir...