25 / 04 / 2024

brent petrol fiyatları

brent petrol fiyatları

Brent petrol varil fiyatı bugün yükselişe geçti. Cuma günü 93,02 dolara kadar gerileyen brent petrol fiyatı bugün yükselişe geçti. Peki bugün brent petrol fiyatı ne kadar? İşte brent petrol varil fiyatı 5 Eylül 2022...

Brent petrolün düşüşü akaryakıta yansıdı! İndirim yapılacak tarih açıklandı! Depoyu doldurmak için fırsat

Brent petrolde geçtiğimiz Mart ayından bu yana göürlen en düşük seviye akaryakıt fiyatlarına yansımaya başladı. Benzine indirim yapılacağı açıklandı. Benzinin litresinde yapılacak indirimle bir litre benzinin kaç lira olacağı da açıklandı. İşte detaylar..

Benzin ve mazot fiyatlarını düşürecek son dakika gelişmesi az önce açıklandı

Benzin ve mazot fiyatlarını daha da düşürecek son dakika haberi geldi. Mart ayından bu yana en düşük seviyesine gelen brent petrol fiyatlarındaki ucuzlama devam ederse pompadan satılan akaryakıta daha da indirim yapılması bekleniyor.

Brent petrol son 4 ayın en düşük seviyesine geldi! Brent petrol fiyatları ne kadar oldu?

Dünya üzerinde pandemiyle başlayan ekonomik daralma, Rusya Ukrayna savaşıyla iyice ipleri gerdi. Dünyanın en büyük ekonomisi ABD başta olmak üzere diğer ülkelerin ekonomilerinde beklenen resesyon endişesi brent petrol fiyatlarını son 4 ayın en düşük seviyesine çekti.

Brent petrol fiyatlarında akıl almaz iddia: Varil fiyatı 380 doları görecek

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 108 dolardan işlem görüyor ancak ortaya atılan son iddia dudakları uçuklatacak cinsten. ABD'li JP Morgan analistleri Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle petrol fiyatlarında görülebilecek yeni seviyeyi açıkladı. İşte akıl almaz iddialar...

Brent petrol fiyatları cep yakınca harekete geçtiler! Rus petrolünün yerini ne alacak?

Avrua Birliği, ülkelerinin Rus petrolünü yüzde 90'a varan oran ithal etmeyi keseceklerini açıklamasının ardından petrol piyasası karıştı. Brent petrolün varil fiyatı 120,46 doları gördü. Petroldeki yükseliş nedeniyle Fransa rotayı Arap yarımadasına çevirdi

Benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? 2024'e Brent petrol damgası! 

Benzin ve mazot fiyatlarını doğrudan etkileyen Brent petrol, uzun süredir 80 dolar bandının üzerinde seyrediyor. Peki benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? Uzman isim tek tek açıkladı...

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Suudi Arabistan uyarı yapınca brent petrol fiyatları ne oldu? 

Dünyanın önde gelen petrol üreticilerinden Suudi Arabistan’ın açıklamaları, petrol fiyatlarının artmasına neden oldu.

brent petrol fiyatları Haberi

brent petrol fiyatları

Brent petrol varil fiyatı bugün güne yukarı yönlü başladı. Brent petroldeki varil fiyatı güne yüskelişle başladı. Cuma günü brent petrol 95,32 seviyelerinden 93,02 dolar seviyelerine kadar düşerken bugün brent petrol fiyatı  ne kadar oldu? İşte brent petrol varil fiyatı 5 Eylül 2022...

BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR?

Brent petrol varil fiyatı haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Brent petrol varil fiyatı bugün  96 seviyesinin üzerinde işlem...