19 / 04 / 2024

BRK Otelcilik kimin

BRK Otelcilik kimin

BRK Otelcilik Turizm ve Seyahat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli Abdullah Borak ve Sinan Borak ortaklığıyla kuruldu...

BRK Otelcilik Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

BRK Otelcilik Turizm ve Seyahat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli Abdullah Borak ve Sinan Borak ortaklığıyla kuruldu...

Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi, İsa Çiftçi tarafından 9 milyon liralık sermaye bedeli ile 5 Şubat'ta Fatih, İnebey Mahallesi'nde kuruldu.

Erez Otelcilik Turizm Tekstil Ticaret ve Sanayi İşletmeleri Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Erez Otelcilik Turizm Tekstil Ticaret ve Sanayi İşletmeleri Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi, Oğuzhan Erez tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 5 Şubat'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi'nde kuruldu.

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Akkır, Selma Akçaoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Nalbant Demir Sokak'ta kuruldu.

Labris Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labris Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Lebriz Yüksel Soycan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Yeni Kapı Çıkmazı'nda kuruldu.

Aile konutu kimin için yararlıdır?

Aile konutu nedir? Aile konutu neden yararlıdır? Aile konutunun faydaları nelerdir? Aile konutu kimin işine yarar? Aile konutu kimin için yararlıdır? Aile konutunun yararları nelerdir? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde...

As Ümr Güneş Otelcilik Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Ümr Güneş Otelcilik Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Tavukçu Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berivan Atik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

İstanbul Loft'u Emprada Otelcilik 5 yıldızlı yapacak!

Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. İşletmecilik için görüşmeleri yapacak olan Emprada Otelcilik aynı zamanda Rumeli Yapı'nın da patronu Oktay Dayan'a ait...

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Canan Sümer, Murat Osman Sümer tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Beykoz, Anadoluhisarı, Kızılserçe Sokak 'ta kuruldu.

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Ömer Doyu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

BRK Otelcilik kimin Haberi

BRK Otelcilik kimin

BRK Otelcilik Turizm ve Seyahat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli Abdullah Borak ve Sinan Borak ortaklığıyla kuruldu.

BRK Otelcilik Turizm ve Seyahat Limited Şirketi konusu:1­-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2­-Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralamak, satın almak ve bu tür işletmelerde faaliyet göstermek. 3­-Yurt içinde ve yurt dışında konaklama tesisleri, misafirhane açmak, kiralamak, satın almak ve bu tür işletmelerde faaliyet göstermek. 4­-Yurt içinde ve yurt dışında araç kiralama faaliyetinde bulunmak, bu faaliyetini gerçekleştirmek için araç satın almak. 5-İştigal konuları ile ilgili işlerde yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş...