25 / 04 / 2024

brn yaktaklarının sahibi kim

brn yaktaklarının sahibi kim

Kayserili kadın girişimci Berna İlter' in kurduğu BRN Yatakları, 7 yaşında genç bir firma olmasına rağmen 55 ülkeye ihracat yaparak büyük bir başarıya imza attı...

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Esentepe'de boşaltılan binanın sahibi konuştu!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de çatlama olduğu için boşaltılan apartmanın sahibi önemli açıklamalar yaptı...

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

brn yaktaklarının sahibi kim Haberi

brn yaktaklarının sahibi kim


Kayserili kadın girişimci Berna İlter'in kurduğu BRN Yatakları, 7 yaşında genç bir firma olmasına rağmen 55 ülkeye ihracat yaparak büyük bir başarıya imza attı.


BRN Yataklarının kurucusu Kayserili kadın girişimci Berna İlter, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlter, 7 yaşında genç bir firma olan BRN Yataklarının kısa sürede Türkiye'nin en çok büyüyen firmaları arasına girdiğini belirterek, 55 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi. Firmalarının tamamen ihracat odaklı olduğunu kaydeden İlter, "BRN Yatakları çalışmalarıyla kısa sürede 5 kıtaya yayıldı ve bunda bizim inovatif yöntemlerimiz, inovatif paketleme çeşitlerimiz ve her ülkenin uyku kültürüne göre o ülkenin özelliklerini çok dikkate alarak yaptığımız çalışmalar hızlı yol almamıza neden oldu. Geçen yıl itibarıyla BRN yatak Türkiye’de de showroomlaşmaya başladı. Şu an itibarıyla 10 showroomumuz var. Bu sene...