27 / 04 / 2024

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 



Kripto para borsası Bitrota'nın sahiplerinden K.A.'nın, 'bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' ve 'tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı' suçlarından tutuklanmasına karar verildi. 

Sözcü Gazetesi'nden Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre; rmniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirilen şüpheli K.A.'nın burada savcıya ifade verdiği belirtildi. Savcılık şüpheli K.A.’yı ‘bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’, ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’ ve ‘tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı’ suçlarından tutuklama istemiyle hakimliğe sevk etti.

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

2 SUÇTAN TUTUKLANDI

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından şüpheli K.A.'nın gönderildiği ‘bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ ve ‘tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı’ suçlarından tutuklanmasına ve cezaevine gönderilmesine karar verildi.

Kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken uyarı!

Fon yöneticileri kripto para piyasasında düzeltme bekliyor!

Kripto para borsası BitMart'ta 196 milyon dolarlık vurgun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön