25 / 04 / 2024

Fon yöneticileri kripto para piyasasında düzeltme bekliyor!

Fon yöneticileri kripto para piyasasında düzeltme bekliyor!

Natixis'in anketine katılan ve toplamda 12,3 trilyon dolar yöneten portföy müdürlerinin dörtte üçü 2022'de kripto paralarda düzeltme olmasını beklediğini belirtti. 



Natixis Yatırım Yönetimi tarafından bir anket yapıldı. Kripto para piyasasına yer verilen ve Natixis Yatırım Yönetimi tarafından gerçekleştirilen ankete göre, portföy yöneticilerinin dörtte üçü 2022'de dijital varlıklarda bir düzeltme olmasını beklediğini dile getirdi. Bloomberg HT'de yer alan habere göre; buna karşın ankete katılan kurumların yüzde 28’i halihazırda kripto paralara yatırım gerçekleştiriyor ve gelecek sene portföylerindeki kripto para varlığını artırmayı hedefliyor. 

Fon yöneticileri kripto para piyasasında düzeltme bekliyor!

Bu sene pek çok fon yöneticisi ve emeklilik fonu kripto paraları portföylerine dahil ederken, çoğu yatırımcı Bitcoin’in yükselen enflasyona karşı iyi bir koruma sağlayabileceğini öngörüyor. Natixis’in anketine katılan yöneticilerin toplamda yönettiği para miktarının ise 12,3 trilyon dolar seviyesinde olduğu belirlendi. 

Fon yöneticileri kripto para piyasasında düzeltme bekliyor!

Ankete katılan yöneticilerin yüzde 40’ı kripto paraları meşru bir yatırım aracı şeklinde nitelendiriyor ancak merkez bankalarının eninde sonunda kripto paralara düzenleme getirmesinin gerekli olduğunu ifade ediyor. Natixis’in anketine katılanlar arasında 20 varlık fonu, 150 emeklilik fonu ve 4 merkez bankası da yer alıyor.

Kripto paralar için kritik gün: ABD Kongresi'nde konuşulacak!

Kripto paralarda yükseliş başladı!

Kripto paralardaki değer kaybı artacak mı?

Kripto paralarda 2022 beklentileri neler?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön