18 / 04 / 2024

Fon yöneticileri kripto para

Fon yöneticileri kripto para

Natixis'in anketine katılan ve toplamda 12,3 trilyon dolar yöneten portföy müdürlerinin dörtte üçü 2022'de kripto paralarda düzeltme olmasını beklediğini belirtti. 

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları açıklandı! PTT, İller Bankası, BOTAŞ, TPAO yöneticileri ne kadar maaş alacak?

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretlerde değişikliğe gidildi. Böylece kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları tek tek belli oldu. İşte o rakamlar...

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin alım fırsatı yaratacak mı? Dünyaca ünlü analistler açıkladı!

Bitcoin‘in 2018’deki ayı piyasasının dibini hangi fiyattan göreceğini öncesinde haber vermesi ve bunun gerçekleşmesiyle tanınan kripto para analisti Bluntz, en büyük kripto para için aykırı bir yorumda bulundu. Bluntz, aşağı yönde derin bir hareketin gelmesini beklediğini aktardı.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması: O güzergaha dikkat çekti ve yöneticileri uyardı!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş ve Adana depremlerinden sonra açıklamalarda bulundu. Görür, kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken, yöneticilere de bir uyarıda bulundu. 

Konut sitesi yöneticileri için mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu geliyor! 

Tesis yönetimi sektörü, konut sitesi yöneticilerinin mesleki yeterlilik belgesini bulundurarak faaliyette bulunması için ortak hareket etme kararı aldı.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

İngiltere'de inşaat sektörünün büyümesi hız kesti!

S-P Global/CIPS tarafından açıklanan son dakika verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satın Alım Yöneticileri Endeksi (PMI) 50,7 seviyelerine geriledi.

İstanbul depremi ile ilgili ürkütücü tespitler! Prof. Dr. Naci Görür siyasetçileri ve yöneticileri uyardı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ülkemizin içinde bulunduğu deprem gerçeklerine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. Olası depremlere de dikkat çeken Görür, yöneticilere, halka ve bilim insanlarına düşen görevleri anlattı.

Bitcoin`de yükseliş sürecek mi?

Büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) yeni haftaya düşük volatilite ile başladı.

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Binance Holdings , 2021'de piyasadan çekildikten sonra Güney Kore'ye dönmeyi planlıyor . Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para ticaret platformu, Güney Kore merkezli kripto para borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladı .

Bitexen'de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

 Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından kurum ve kuruluşlardan yardım ve kampanya sağanağaı başladı. Bu kurumlardan biri de  Türkiye'nin en büyük kripto para  borsalarından Bitexen, 10 ili etkileyen deprem afeti akabinde 3 büyük yardım kuruluşu ile iş birliği yaptı.

Fon yöneticileri kripto para Haberi

Fon yöneticileri kripto para

Natixis Yatırım Yönetimi tarafından bir anket yapıldı. Kripto para piyasasına yer verilen ve Natixis Yatırım Yönetimi tarafından gerçekleştirilen ankete göre, portföy yöneticilerinin dörtte üçü 2022'de dijital varlıklarda bir düzeltme olmasını beklediğini dile getirdi. Bloomberg HT'de yer alan habere göre; buna karşın ankete katılan kurumların yüzde 28’i halihazırda kripto paralara yatırım gerçekleştiriyor ve gelecek sene portföylerindeki kripto para varlığını artırmayı hedefliyor. 

Bu sene pek çok fon yöneticisi ve emeklilik fonu kripto paraları portföylerine dahil ederken, çoğu yatırımcı Bitcoin’in yükselen enflasyona karşı iyi bir koruma sağlayabileceğini öngörüyor. Natixis’in anketine katılan yöneticilerin toplamda yönettiği para miktarının ise 12,3 trilyon dolar seviyesinde olduğu belirlendi. 

Ankete katılan yöneticilerin yüzde 40’ı kripto paraları meşru bir yatırım aracı şeklinde nitelendiriyor ancak merkez bankalarının eninde sonunda...