26 / 04 / 2024

BTC Bitcoin

BTC Bitcoin

Kripto para piyasasında Celcius'un ardından Binance'dan da flaş bir karar geldi.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Kasım’da zirveyi giren gören Bitcoin Mayıs’ta neden çakıldı

Kripto para piyasaları yeni haftaya büyük kayıplarla girdi. BTC Bitcoin 33 bin dolara kadar düştü.

Bitcoin haftalar sonra yeniden çıkış trendini yakaladı!

Bitcoin (BTC) haftalar sonra 44 bin doların üzerine kadar yükseldi. Yaşanan bu yükseliş, Ethereum ile tetiklenen piyasa hareketi sonrasında yaşandı. 

Kripto para piyasası hareketlendi, Bitcoin 37 bin dolara yükseldi!

Bitcoin, gece geç saatlerde birkaç gündür aşmayı denediği 36 bin dolar direncini kırdı ve gün içi yüzde 3 yükselişle birlikte 37 bin dolar sınırına ulaştı. BTC yılbaşından bu yana yüzde 120 artış yaşamış oldu.

35 bin dolarda tutunan BTC, altcoin’lerin itici gücü oldu!

Kripto para piyasasının lider para birimi Bitcoin’in (BTC) uzun süre kaldığı 28 bin dolar bandından hızlı bir yükselişle 35 bin dolara kadar yükselmesi ve burada istikrar sağlaması ile hareketlenen altcoin’lerdeki artış trendi devam ediyor.

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

Kripto piyasa analistleri, halen 28.637 dolardan alıcı bulan Bitcoin’in (BTC) 28.815 doların üstünde durması halinde piyasaya güven geleceğini ve BTC’nin bu senaryodaki direnç noktalarının 29.547 ve 30.000 dolar olacağını öngörüyor.

Jeopolitik gelişmelerin yarattığı gerilim Bitcoin’i adeta salladı!

28 bin 550 doları test etmesinden bu yana aralıksız bir şekilde düşen Bitcoin (BTC) için tamam mı devam mı? 26.613-26.426 dolar aralığından şimdilik bir tepki alan BTC, 26.869 dolara yükseldi.

Kripto uzmanından Bitcoin yorumu: “750 bin dolar olacak!”

BitMEX borsasının eski CEO’su kripto uzmanı Arthur Hayes, Bitcoin'in (BTC) 2026 yılına kadar en az 750 bin dolara ulaşacağını iddia etti. Stars Arena hacklendi ve projenin havuzunda bulunan 3 milyon dolarlık AVAX çalındı.

Bitcoin ne zaman 30 bin dolar olacak? Analistler tarih verdi. Hemen bakın!

Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), istikrarlı bir şekilde yükselerek 27,000 doların üzerine çıktı. Analistler fiyatın Ekim 2023’te 30,000 dolara, hatta 32,000 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Analistlerin yorumları olumlu: Bitcoin (BTC), kritik direnci desteğe çevirme hazırlığında!

Kripto para analistleri paylaştıkları bir X gönderisinde Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki 24 saat içinde 26,228 doların üzerine çıkabileceğini belirtti. Bu hedefin tutması halinde yeni beklentinin 27,400 dolar olacağı vurgulandı.

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı ne olacak? 1 milyon dolara kadar çıkacak mı?

Bitcoin (BTC) fiyatları son dönemde durgunluk yaşasa da gelecek 5-6 yıl için farklı tahminler yapılıyor. Bitcoin için bu dönemde 46 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değer kazanacağı şeklinde analiz yapılıyor. İşte BTC için yapılan 10 farklı değerlendirme.

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin (BTC) entegrasyonunu tamamladığını duyurarak Lightning Network üzerinden yeni bir döneme adım attı. Haftaya Bitcoin duyurusuyla başlayan Binance, pek çok Bitcoin yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte yeni döneme adım atan Binance ile ilgili detaylar…

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…

BTC Bitcoin Haberi

BTC Bitcoin

Kripto para platformu Celsius Network’un çekim işlemlerini askıya almasının ardından kripto piyasasında bir kötü haber de en büyük kripto platformu olan Binance’dan geldi.

BINANCE: BITCOIN ÇEKİMLERİNİ GEÇİÇİ OLARAK DURDURDUK

Binance’dan yapılan açıklamada, “Binance zincir üzerinde takılı kalan bir işlemden dolayı BTC ağındaki #Bitcoin çekimlerini geçici olarak durdurdu” ifadelerine yer verildi. Binance “Ekibimiz sorunu çözmek için çalışıyor ve yakında daha fazla detay paylaşacağız. Çalışma devam ederken, diğer ağlar üzerinden BTC çekmeye devam edebilirsiniz” ifadelerini yer verdildi.

3 GÜNDE KRİPTO PARA PİYASASI ERDİ

Cuma günü ABD enflasyon verisiyle 30.000 doların altına gerileyen Bitcoin, hafta sonu da düşüşünü sürdürerek dün 28.000 doların altına gerilemişti. Bugün ise Asya piyasalarının açılmasıyla yeni bir satış dalgası geldi. Sabaha karşı Bitcoin 25.102 dolara gerilemesinin ardından 26.000 dolara geri yükseldi....