25 / 04 / 2024

buca bornova yeni tünel

buca bornova yeni tünel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda hizmete alarak Buca’ya ve İzmir’e kazandırdığı Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan 7 kilometrelik yeni güzergahın 2,4 kilometrelik bölümünü “derin tünelle” geçecek.

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Avcılar İnşaat yeni projesi Lusso Bornova için düğmeye bastı. Lusso Bornova'da 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 konut tipleri yer alıyor...

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Bayraklı ve Bornova'da yeni yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde yeni yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

FuzulEv Buca şubesi açıldı!

İzmir Buca'da açtığı yeni şubesiyle bölge halkının taleplerini cevaplamayı hedefleyen FuzulEv, böylece bölgedeki şube sayısını üçe çıkardı.

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Buca'da 50 milyon TL'lik 7 yeni okul inşa ediliyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Buca’da yedi yeni okulun hizmete gireceğinin müjdesini verirken, eğitime 50 milyon TL ayrılacağını ifade etti.

buca bornova yeni tünel Haberi

buca bornova yeni tünel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda hizmete alarak Buca’ya ve İzmir’e kazandırdığı Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan 7 kilometrelik yeni güzergahın 2,4 kilometrelik bölümünü “derin tünelle” geçecek.  İzmir trafiğine büyük rahatlama getirecek yeni güzergah Buca Onat Caddesi’nden başlayarak Otogar’a kadar uzanacak ve Buca, Bornova ile Konak ilçelerinden geçecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2,4 kilometrelik kısmını tünel geçişi ile aşmayı planladığı Homeros Bulvarı-Otogar Bağlantı Yolu Projesi için hazırlanan binlik ve beş binlik imar planlarına askı süresi içinde hak sahipleri ve vatandaşlardan çeşitli itirazlar geldi.  


Planlama süreci devam eden ve yıl sonuna kadar ilk kazmanın vurularak yapımına başlanması hedeflenen Ulaşım Master Planı'ndaki en önemli yeni güzergah projelerinden olan Homeros Bulvarı-Otogar Bağlantı Yolu'nda bir süredir devam eden kamulaştırma krizi imar...