19 / 04 / 2024

Buca Cezaevi kaldırılacak mı

Buca Cezaevi kaldırılacak mı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Cezaevi'nin kaldırılması için görüşmelere başladı.

Dövizle ödemede 6 yıl sonra bir ilk! Yasak kaldırıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile dövizle ödeme yasağında 6 yıl sonra bazı alanların kaldırılmasına karar verildi. Peki hangi alanlarda dövizle ödeme yapılır? Dövizle ödeme yapılacak alanlar hangileri?

34 yıl önce tedavülden kaldırılan 2.5 TL’lik madeni paralar geri geliyor

Darphane'de 34 sene öncesinde tedavülden kaldırılan 2.5 Türk Lira’lık madeni paralar yeniden basılacak. Verilen bilgi doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayan Darphane, 2.5 Türk Lira’lık bozuk parayı basmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan onay bekliyor. İşte haberin ayrıntıları...

Hatay’da acil yıkılacak 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırıldı! Şehir tanınamaz hale geldi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırılması ile şehir adeta tanınamaz hale geldi. 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Depremin vurduğu Malatya'da ticaretin kalbi yeniden ayağa kaldırılacak!

Malatya'da ticaretin kalbinin attığı ve 6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan bölgeler yeniden ayağa kaldırılacak.

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.

Malatya'da yıkık ve acil yıkılacak toplam 6 bin 442 yapının enkazı kaldırıldı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve acil yıkılacak 6 bin 586 binadan 6 bin 442'sinin enkazının kaldırıldığı belirtildi.

Araba almak isteyenlere müjde! ÖTV kaldırılacak mı?

Araba almak isteyenler merakla “ÖTV Kaldırılacak mı?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Xbox sevilen oyunları kaldırıyor! Ancak yerini hemen dolduruyor

Meşhur oyun platformu Xbox Game Pass, Şubat eklenecek/silinecek oyunları belirledi. işte eklenecek ve kaldırılacak oyunların listesi

Değerli Konut Vergisi'nin 2 yılda bütçeye katkısı 3.5 milyon dolar oldu! Vergi kaldırılacak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde Değerli Konut Vergisi'ni kaleme aldı. Türkmen, Değerli Konut Vergisi'nin kaldırılması gerektiğini dile getirdi. İşte o yazı...

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

Buca metrosunun ihalesi için tüm engeller kaldırıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mart ayı birinci olağan meclis toplantısında Buca metrosunun uluslararası ihaleye çıkması için tüm engellerin ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Buca Cezaevi kaldırılacak mı Haberi

Buca Cezaevi kaldırılacak mı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Cezaevi'nin kaldırılması için Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile görüşmelerde bulundu. 

Gündeme Bakış'ta yer alan habere göre; cezaevinin kaldırılması hakkında sürecin sorunsuz olarak sürdüğünü belirten AK Partili Hamza Dağ, "Yıllardır faaliyette olan Buca Cezaevi'nin artık fiziki ömrünü tamamladığını görüyoruz. Burası için ortak akıl ile değişik projeler oluşturulabilir. Yine Buca trafiğini rahatlatacak projelerin de önü açılabilir. İzmir için, Buca için oldukça önemli bir çalışma yürütülüyor. ve bu çalışma tüm paydaşlarla koordinasyon içerisinde sürdürülüyor. Tüm bu konularla ilgili Sayın Bakanımız Abdulhamit Gül'e bilgi verdik. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Süreç sorunsuz bir şekilde ilerliyor" şeklinde konuştu.

ORTAK AKIL İLE HAREKET EDİLİYOR

Süreci ilk başlattıklarında...