29 / 03 / 2024

Buca Mobilyacılar Sitesi çöp

Buca Mobilyacılar Sitesi çöp

Buca Mobilyacılar Sitesi'ndeki çöp dağları, bölge esnafını çileden çıkardı. Buca'daki Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan ve imar planında yeşil alan olarak görülen arsada çöp dağları oluştuğunu söyleyen esnaf isyan ediyor

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

O ilde 119 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 21 Aralık'ta!

S.S. Mardin Mobilyacılar ve Marangozlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 119 adet iş yeri yaptıracak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki son ticari üniteler satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Başakşehir’de Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan iş yerlerini satışa çıkardı. 

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

EPP İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 101 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan 101 iş yerini satıyor.

Buca Mobilyacılar Sitesi çöp Haberi

Buca Mobilyacılar Sitesi çöp


İzmir'in Buca ilçesinde Mobilyacılar Sitesi'ndeki çöp dağları, bölge esnafını çileden çıkardı. Çöp dağlarının oluşmasında dışarıdan geceleyin kamyonlarla getirilen atıkların boşaltılmasının etkili olduğunu söyleyen bölge esnafı, ayrıca hergün çöplükte çıkan yangınların hayatlarını kabusa çevirdiğini söyledi. Yangın nedeniyle her yerin is içinde kaldığını ve nefes alamadıklarını belirten vatandaşlar, bölgenin mobilyacılar üssü yapılacağı vaadinin yerine getirilmemesine ise tepki göstererek, "Burası mobilyacılar üssü olmadı ama çöplük oldu" dediler. 


İş yapmak istemiyorlar

642 sokak içerisinde imar planında yeşil alan olarak görülen arsanın çöplüğe dönüşmesine tepki gösteren vatandaşlar, "Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, burayı mobilyacılar üssü yapacaktı. Vaatlerin hepsi unutuldu. Burası ilgisizliğe terk edilmiş durumda. Buradaki çöp dağları yüzünden şehir dışından gelen firmalarla iş bağlantılarımız da olumsuz etkileniyor. Buraya gelen firmalar bu çöpün içinden temiz ürünün çıkmayacağını...