28 / 03 / 2024

Buca Şirinyer meydan mı yapılacak

Buca Şirinyer meydan mı yapılacak

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, başkanlığında geride bıraktığı iki yılını değerlendirirken, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin de müjdesini verdi.

Buca Metrosu'nda çalışmalar tam gaz! Buca Metrosu ne zaman açılacak? 

İzmir tarihinin en büyük yatırımı Buca Metrosu’nda Üçyol - Şirinyer bağlantısını sağlayacak tünel kazısı General Asım Gündüz İstasyonu'nda başlatılıyor. İşte Buca Metrosu'ndaki son durum tüm detaylarıyla...

İzmir Göç ve Mübadele Anı Evi yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı’nda restore ettiği 113 yıllık tarihi bina “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak hizmete açılıyor.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Buca Şirinyer Parkı'na yine itiraz var!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin 81 bin metrekarelik cazibe alanı yalatmak için hazırladığı Şirinyer Parkı Projesi'ne imkan sağlayan ancak 2012 yılında yargı kararıyla iptal edilen imar planlan revize edildi. Yeni planlara Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası yine itiraz etti

Buca Şirinyer Parkı imar planı değişikliği askıda!

İzmir Buca Şirinyer Parkı Kentsel Tasarım Projesi ve Park Alanını kapsayan Özel Proje Alanı ve Belediye Hizmet Alanı belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Buca Şirinyer Parkı'na yeni proje yeni plan!

BUCA'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin Şirinyer Parkı'nın da yer aldığı 81 bin metrekare alanda yapacağı ancak dört yıl önce mahkeme kararıyla durdurulan proje, revize edildi.

İzmir Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı hizmete açıldı!

Süresinden önce tamamlanan "İzmir Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı" projesi hizmete açıldı. Başkan Kocaoğlu, Buca’ya 2 milyar liralık yatırım daha yapacaklarını müjdeledi.

Buca Kasaplar Meydanı 4 Haziran'da hizmete giriyor!

Kamulaştırmalarla birlikte 12 milyon TL'ye mal olan "Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı", 4 Haziran Cumartesi günü yapılacak törenle hizmete girecek.

Levent Piriştina'dan Buca Şirinyer'e meydan müjdesi!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, başkanlığında geride bıraktığı iki yılını değerlendirirken, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin de müjdesini verdi.

Buca Kasaplar Meydanı’nda sona yaklaşıldı!

Buca’da 20 yıllık özlemde sona yaklaşılıyor. Yıllar yılı “yapıldı yapılıyor” beklentisiyle kaderine terk edilen Kasaplar Meydanı yepyeni görünümü ve işleviyle Bucalılarla buluşmak için artık gün sayıyor.

Buca Kasaplar Meydanı yaz başında açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Kasaplar Meydanı’nın altında oluşturmaya başladığı iki katlı otoparkın inşaatını tamamladı. Şimdi sıra üst düzenlemelere geldi. Meydan, sözleşmedeki tarihten önce bitirilerek yaz başında hizmete açılacak.

Buca Koop'a yeni meydan!

Buca Belediyesi, ilçe meydanlarına yönelik çalışmalarına Buca Koop Mahallesiyle devam edecek. Buca Koop'a modern bir meydan kazandırmak amacıyla çalışmalara başlayan Buca Belediyesi ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor...

Buca Şirinyer meydan mı yapılacak Haberi

Buca Şirinyer meydan mı yapılacak

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, başkanlığında geride bıraktığı iki yılını değerlendirirken, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin de müjdesini verdi


Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, hizmette geride bıraktığı iki yılı değerlendirdi. Piriştina Buca’nın sorunlarından, trafikte attıkları adımlara, Tarihi İstasyon’dan kentsel dönüşüme kadar tüm soruları samimiyetle cevapladı. Merhum Ahmet Piriştina’nın bıraktığı mirası sürdürmenin kendisinde hem motivasyon hem de zorlukları beraberinde getirdiğini vurgulayan Piriştina, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin müjdesini de röportajda verdi.


Geride bıraktığımız iki yılda 60’ya yakın geniş kapsamlı projeler görüyoruz. Buca’ya hizmette iki yılı nasıl değerlendiriyorsunuz?


Bizim bu tempoyu yakalamış olmamız, bu koltuğa aday olmadan önce yapmış olduğumuz araştırmalara dayanıyor. Göreve talip olduğunuzda eksiği bilirseniz, tahmini bütçenizi, yaşayacağınız zorlukları, Buca’nın ihtiyaçlarını doğru şekilde planlamışsanız, göreve geldiğiniz ilk gün itibariyle aslında tempo da...