23 / 04 / 2024

bugün marketler açık mı

bugün marketler açık mı

Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde uygulanacak olan hafta sonu sokağa çıkma yasağı, marketlerin çalışma saatlerini değiştirdi. İşte hafta içi ve hafta sonu marketlerin çalışma saatleri...

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili ile hafta sonu birleştirildi ve kısıtlamalar doğrultusunda 3 gün boyunca sokağa çıkma yasağı kararı alındı. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen yüzlerce insan ise bugün market ve bakkalların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor...

Marketler için tavsiye kararı alındı! İşte çalışma saatleri!

Gıda Perakendecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aykaç, marketler için çalışma saatlerinin 10.00-20.00 arasında düzenlenmesi yönünde tavsiye kararı aldıklarını belirtti.

Marketler kapılarını saat 09.00'da açmaya başladı!

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında yayımladığı yeni genelge, arketlerde uygulamaya konuldu.

Dolar kuru bugün de rekor kırdı! 1 dolar 32.10 TL oldu! 13 Mart 2024 dolar canlı kur! 

Elinde doları olanlar ve yatırımcılar son dakika dolar kuru ve serbest piyasa dolar araştırması yapıyor. Dolar bugün de rekor kırdı. İşte ayrıntılar...

Araç satışında bugün büyük gün! Piyasa yüzde 30 olumlu etkilenecek

Haciz sebebiyle yediemin otoparklarında bulunan araçlar bugün satışa çıkacak. Sektör temsilcileri 700 bin ikinci el otomobilin piyasaya gireceğini ve ikinci el otomobil fiyatlarına yüzde 30 olumlu etki edeceği tahmin ediliyor.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Bayramda marketler açık mı 2023? Bayramın 1 günü marketler açık mı? Bayramda marketler kaça kadar açık?

Ramazan Bayramı’nın ilk günü idrak edilecek. Bu yüzden de vatandaşlar bayramın ilk günü marketler açık mı, kapalı mı diye sormaya başladı. İşte detaylar!

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

Bolu Valiliği cuma günkü derslerin 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ara verildiğini duyurdu.  Yarın okullar açık mı? Okullar tatil mi oldu? İşte detaylar...

Fındık fiyatları 31 Aralık 2022 ne kadar oldu? Bugün fındık fiyatları kaç TL?

Fındık fiyatları 31 Aralık 2022 günü bugün fındık kaç TL şeklinde sorgulamaktadır. İşte 31 Aralık 2022 fındık fiyatları!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında Ocak sürprizi yavaş yavaş netleşiyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı?

10 Kasım’da kargoların çalışma durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki 10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı? İşte detaylar!

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı?

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı? soruların sayısı artmaya başladı. İşte sorulan soruların yanıtları!

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

CF Moto 800 MT fiyatlarını duyan şaşkına döndü! İşte CF Moto 800 MT 19 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Yeni bir touring almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı CF Moto 800 MT fiyatlarını duyan şaşkına döndü! İşte CF Moto 800 MT 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi 9C bugün BİM'de! Hemen market açılmadan sıra olun! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi....

Türk segmentlerinin gözdesi ve zincir marketler denilince akla gelen ilk isim BİM'den uygun fiyata cep telefonu almak isteyenlere müjde geldi! Bim, Xiaomi Redmi 9C'yi bugün satışa çıkardı! Xiaomi Redmi 9C'nin fiyatı nedir? 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

bugün marketler açık mı Haberi

bugün marketler açık mı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye genelinde alınan önlemler ugulanmaya devam ediyor. Yayımlanan genelge ile hafta sonu ve hafta içi belirlenen saatlerde sokağa çıkma yasağı uyulanıyor.Bu durum karşısında market, manav, kasap ve bakalların çalışma saatlerinde değişikliğe gidildi. Hafta sonu marketler 10.00'da açılıyor ve saat 17.00'de kapatılıyor. Marketlerin online siparişleri de aynı süre içerisinde teslimatı gerçekleşiyor.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; BİM, A101, ŞOK, Migros ve Carrefour gibi birçok şubesi bulunan arketlerin kapanış saatleri hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklılık göstermekte. Marketler hafta içi her gün 20:00'de kapanırken hafta sonları ise 17:00'de kapanıyor.

MARKETLER AÇIK MI? KAÇTA KAPANIYOR?

İçişleri Bakanlığı'ndan yayınlanan genelgeyle hafta sonu marketler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek. Aynı sürede marketler online siparişlerinin de teslimatını yapabilecek.

Sokağa...