26 / 04 / 2024

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili ile hafta sonu birleştirildi ve kısıtlamalar doğrultusunda 3 gün boyunca sokağa çıkma yasağı kararı alındı. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen yüzlerce insan ise bugün market ve bakkalların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor...



İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede yer alan marketlerin çalışma saatleri kamuoyuna duyurulmuştu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da sokağa çıkma yasağı uygulanacağının bilgisi vatandaşlarla paylaşıldı. Peki bugün marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bakkallar kaçta kapanıyor? Bugün kasap ve manav açık mı? A101, BİM, ŞOK, Migros marketler saat kaçta açılacak ve kapanacak? İşte merak edilenler...

BAKKAL VE MARKETLER AÇIK OLACAK

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; hafta sonu 10.00- 17.00 saatleri arasında açık olan bakkal, market, kasap, manav ve kuruyemişçi ile şehirlerarası seyahat kısıtlamasına dair usul ve esasların hepsi 23 Nisan Cuma günü de uygulanacak.

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?
2021 MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Son kabine toplantısında hafta içi sokağa çıkma yasağının saatleri saat 19:0-05:00 olarak yeniden düzenlenmişti. Bu kararın arkasından marketlerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasındaki saatlere uymak için tüm işyerlerinin (istisna getirilenler hariç) çalışma saatleri hafta içi  her gün 07.00-18.00 saatleri arası olarak belirlenecek. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

Zincir marketler ise sabah saat 10.00'da açılacak. BİM, A101, ŞOK, Migros ve Carrefour gibi birçok şubesi olan zincir marketlerin ise çalışma saatleri hafta içi saat 10:00-18:00 hafta sonu 10.00- 17.00 olarak belirlendi. Bakkallar da sabahları saat 07:00'den itibaren hizmet verecek.

Hafta sonu marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön