26 / 04 / 2024

buka yapı buka park

buka yapı buka park

Buka Park Evleri 'nde yer alan son konutun satışı devam ediyor, teslimlerin hemen gerçekleştiği proje Ümraniye Devlet Hastanesi’ne ise 4 kilometre mesafede yükseliyor

Ataşehir Bukapark Evleri'nde son 1 oda 1 salon: 160 bin liraya!

Buka Park Evleri'nde son konutların satışları devam ediyor, projedeki son 1 oda 1 salon dairenin fiyatı 160 bin lira olarak belirlendi

Şerifali Bukapark'ta 390 bin liraya 4+1 çatı dubleksi!

Ataşehir Buka Park'ta fiyatlar 160 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Zevalsiz ve Kadir Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Buka Ahşap Parke İnşaat Ve Zemin Kaplamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begal Group İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Kadir Düzenli tarafından kuruldu.

Buka Sofa 15 mağazaya ulaşacak!

Buka Sofa, 2016 yılında 8 milyon Euro’luk yatırımla kuruldu. Buka Sofa, açtığı yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor

Buka Sofa, hizmet ağını genişletiyor!

Buka Sofa, online satışa başladı. Buka Sofa online mağazası ile müşterileri portföyünü genişletmeyi hedefliyor.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Buka Sofa, 2017’de 10 mağaza açacak!

Değişebilir kılıflı koltuklar üreten Buka Sofa, ilk mağazasını İstanbul’da açtı. 2017’de 10 mağaza hedeflediklerini anlatan kurucu Suat Erdoğan, yurt dışına Tahran’dan açılacaklarını söyledi.

Buka İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buka İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Kağan Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Gaziosmanpaşa, Mevlana Mahallesi, 884/2 Sokak, Turizmciler Sitesi'nde kuruldu.

Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ofis fiyatları! Metrekaresi 4 bin lira!

Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ofis fiyatları metrekare olarak 4 bin liradan başlıyor. Ofis in Maltepe projesinde ofislerin bu yılın Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Buka–Efes Plaza Ofis İn Maltepe teslim tarihi!

Buka–Efes Plaza Ofis İn Maltepe teslim tarihi olarak 2014 senesi belirlendi. Buka–Efes Plaza Ofis İn Maltepe kapsamında bağımsız üniteler 2014 senesinin Haziran ayında teslim edilecek

Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Buka–Efes Plaza Ofis İn Maltepe satılık!

Buka–Efes Plaza Ofis İn Maltepe satılık ünitelerle ilgili detaylı bilgi haberimizin içinde yer alıyor

Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ulaşım!

Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ulaşım ve adres bilgileri haberimizde mevcut. Ofis in Maltepe metrekare satış fiyatı 5 bin 100 TL'den başlayarak değişiyor...

Ataşehir Buka Park'ta satışlar tamamlandı!

Ataşehir Buka Park kapsamındaki konutların satışları tamamlandı, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

buka yapı buka park Haberi

buka yapı buka park

Ataşehir Buka Park Evleri 17 dönüm alan üzerine inşa edildi. Buka Yapı 'nın yaşama geçirdiği Bukapark 'ta yer alan konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 çatı dubleksi olarak tasarlandı.


8 katlı 2 blok halinde yükselen Buka Park'ta satışı devam eden son konutun fiyatı 160 bin lira olarak belirlendi. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Buka Park 'ta 57 konut bulunuyor.


Bukapark 'tan banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projenin sosyal imkanları arasında; fitness salonu, çocuk oyun alanları, masa tenisi bulunuyor.


Buka Park Ataşehir: Ümraniye Devlet Hastanesi’ne ise 4 kilometre, Real, Ikea ve Carrefour'a 5 kilometre, Palladium'a 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


0216 573 28 52

www.bukayapi.com.tr

Ceren...