24 / 04 / 2024

Bülbüldere dere kanalı ıslah çalışmaları

Bülbüldere dere kanalı ıslah çalışmaları

İBB tarafından Yapılacak kanalizasyon çalışmaları neticesinde Bülbüldere'deki asırlık dere kanalı ıslah edilip doldurulacak. Kötü koku ve görüntüye sahne olan yatağın kapatılacak olması mahalleliyi sevince boğdu.

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

Borsa İstanbul’da gong bu kez BVS için çaldı!

Vinç sektörünün halka açılan ilk şirketi olan BVS Bülbüloğlu Vinç Sanayi’nin şubat ayında yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen gong töreni bugün yapıldı.

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

Yekfa Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yekfa Yapı Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Sezer, Enes Sezer ve M.Fetullah Bülbül ortaklığında kuruldu.

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bülbül ve Hasan Bülbül ortaklığında kuruldu.

EYT bilmecesine son verin! İşte EYT konusunda doğru bilinen yanlışlar!

Akşam gazetesi yazarı Okan Giray Bülbül, 22 Ocak 2023 tarihli yazısında son dönemlerde gündemden düşmeyen EYT konusunu ele aldı. İşte detaylar...

SGK’dan gelen bu mesaja dikkat! Acilen göz atmak gerekiyor!

Akşam gazetesi köşe yazarı Okan Güray Bülbül, 15 Ocak 2023 tarihli yazısında, SGK’dan işçiye gelebilecek “ücretiniz düştü” mesajına ilişkin uyarıda bulundu.

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ecem Bülbül tarafından kuruldu.

Ekonomi profesöründen dolar için kritik uyarı. Dolar 25 lira olacak

Prof. Dr. Duran Bülbül Merkez Bankası'nın faiz indirim kararlarını değerlendirerek, Merkez Bankası ve iktidarın ekonomik krizi algılayamadığını söyledi. Faiz indirim kararlarının yoksulu daha yoksul zengini daha zengin yaptığını belirten Bülbül, bu politikalarla doların 25 lirayı göreceğini söyledi.

Patronlara EYT uyarısı: Hazırlığınızı yapın!

Akşam Gazetesi yazarı Okan Bülbül, Aralık ayında çözüme kavuşturulması beklenen EYT konusunda işverenlere hazırlık yapmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Hali hazırda bir işyerinde çalışanlar EYT formülü ile emekliliğe hak kazandıklarında dilekçeyle işyerlerine başvuruda bulunacak.

AKP'ye yakın yazardan flaş EYT iddiası!

AK Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen Akşam gazetesi yazarı Okan Güray Bülbül, işverenlerin EYT hazırlığına başlamaları gerektiğini söyledi.

Msb Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Msb Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye’de Yılmaz Bülbül tarafından kuruldu.

Bülbüldere dere kanalı ıslah çalışmaları Haberi

Bülbüldere dere kanalı ıslah çalışmaları

TORBALI'NIN uç mahallelerinden olan Bülbüldere Mahallesi'nde bulunan dere kanalının yol açtığı sorunlar, kötü koku ve kirli görüntü kısa süre içerisinde sona erecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi(İBB) tarafından Subaşı ve beldelik süresince ona bağlı mahallelerinde yürütülecek olan kanalizasyon alt yapı çalışmaları kapsamında. Bülbüldere  Mahallesi'nde dere ıslah çalışmaları yürütülecek. Lağım sularının aktığı, mahalleyi boydan boya saran fosseptik kanalı bu çalışma neticesinde kapatılacak. Islah edilmesinin ardından dere kanalının üzerinin doldurularak kapatılacak olması hem oluşturduğu sorunları hem de kötü görüntüyü engelleyecek. Çocuklarının dere kanalına düşmesi korkusu nedeniyle sokakta oynamaya gönderemeyen ve derenin yol açtığı kötü koku ile sivrisinekler yüzünden zor durumda olan mahalle sakinleri ise rahat bir nefes alacak. Bülbüldere şimdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından programa alınan projenin bir an önce hayata geçirilmesini bekliyorlar. 


EVLERİNE KÖPRÜDEN GİDİYORLAR

 Bülbüldere Mahallesi'nde, mahallenin...