25 / 04 / 2024

bülent kozlu kimdir

bülent kozlu kimdir

Intus Capital Yönetici Ortağı Kozlu, "Körfez Bölgesi başta olmak üzere, dünyanın farklı coğrafyalarından çok sayıda fon Türkiye’de olası yatırım fırsatlarını yakından inceliyor" dedi...

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

bülent kozlu kimdir Haberi

bülent kozlu kimdir

Dünyanın önemli kurumsal yatırımcılarını ve gayrimenkul fonu yöneticilerini bir araya getiren, 24 ülkeden toplam varlıkları 2 trilyon doları aşan 250'nin üzerinde yatırımcının katıldığı Private Equity Real Estate (PERE) Investor Forum etkinliği Dubai'de gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Intus Capital Yönetici Ortağı Bülent Kozlu, Türkiye'nin uzun dönemde hızlı büyümeye devam edecek olan bir ekonomisi ve bunu destekleyen büyük, genç ve çalışkan bir nüfusu olduğunu söyledi.

Kozlu şunları söyledi; "Türkiye son 15 yılda yüzde 5,7 ortalama yıllık büyüme oranıyla dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri oldu. Bu dönemde Türkiye’yi geleceğe hazırlayan çok önemli altyapı yatırımları yapıldı; yeni İstanbul Havalimanı, genişleyen metro hatları, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli, limanlar. Bunlar yapılırken de mali disiplin elden bırakılmadı. Türkiye’nin toplam borç seviyesi gelişmiş...