28 / 03 / 2024

Bülent Tüfenkci yatırımlarda tasarruf

Bülent Tüfenkci yatırımlarda tasarruf

Hükümet tasarruf tedbirleri almak için kolları sıvadı. Mal ve hizmet alımlarından 5 milyar liralık tasarrufa gidileceğini belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Verimsiz alanlardaki işler verimli alanlara yönlendirilecek. Bu sürede yatırımlardan taviz verilmeyecek” dedi.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Bu banka emekli promosyonunda resmen zirveye oynuyor! Emekliler her şeyi bırakın, hesaplara yatırılan bu paraya bakın!

Bu banka emekli promosyonunda resmen zirveye oynuyor... Emekliler her şeyi bırakın, hesaplara yatırılan bu paraya bakın...

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Altın mı alalım, gümüş mü? İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarını yakından takip ederken, ''altın mı alalım gümüş mü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Uluslararası doğrudan yatırımlarda konut sektörünün yeri!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş bugünkü yazısında, yabancıların Türkiye’den yaptıkları uluslararası doğrudan yatırımlarda gayrimenkul sektörünün payının yüzde 60 lara yükseldiğini kaleme aldı.

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Bülent Tüfenkci yatırımlarda tasarruf Haberi

Bülent Tüfenkci yatırımlarda tasarruf

Hükümet tasarruf tedbirleri almak için kolları sıvadı. Mal ve hizmet alımlarından 5 milyar liralık tasarrufa gidileceğini belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Verimsiz alanlardaki işler verimli alanlara yönlendirilecek. Bu sürede yatırımlardan taviz verilmeyecek” dedi.


Devletin mal ve hizmet alımlarından 5 milyarlık tasarrufa gidiliyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Her Bakanlık kendi bünyesinde takip edilecek. Tasarrufa yönelik tedbirler alınacak. Verimsiz alandaki işlerin verimli alanlara yönelmesiyle işlenecek" dedi.


OBEZ DEVLETTE TASARRUF

Hükümet, ekonomi paketiyle piyasalara moral verirken yeni dönemde vergi artışı yerine devlette tasarrufa gidilecek. Kırtasiye, döşeme, demirbaş, temsili ağırlama, taşıt alımları, gayrimenkul bakım onarımında kesintiye gidilecek. Toplam mal hizmet alımlarında 2 milyarlık olmak üzere 5 milyara yakın tasarruf sağlanacak. Üretken olmayan bütün harcama kalemlerinde ciddi kesinti yapılacak. Gümrük ve Ticaret Bakanı...