24 / 04 / 2024

Bulgur Palas ne olacak

Bulgur Palas ne olacak

7 tepeli İstanbul’un 7. tepesinde konumlanan ve kaderine terk edilen Bulgur Palas'ı İBB satın almıştı. Tarihi yapı, yakında İstanbul’un yeni kültür merkezi olarak misafirlerini ağırlayacak.

Bulgur Palas'taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

İBB tarafından satın alınan, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi olarak kullanılan tarihi Bulgur Palas binasındaki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak.

A101’de ön sepetli bisiklet 2 bin 799 TL’ye, elektrikli cezve 159 TL’ye, Tat Midyat bulgur 20,90 TL’ye düştü!

A101’den cuma gününe özel dev indirimler geldi. Bu kapsamda, ön sepetli bisiklet 2 bin 799 TL’ye, elektrikli cezve 159 TL’ye, Tat Midyat bulgur 20,90 TL’ye düştü. İşte 25 Ağustos Cuma A101 fiyat listesi...

ŞOK’ta gıda ürünlerinde büyük indirim başladı! Pilavlık bulgur 14 TL, pirinç 30 TL, domates salçası 29,50 TL...

Özellikle gıda ürünlerine yönelik indirim kampanyası başlatan ŞOK, yeni haftanın indirimli ürünler kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Buna göre, 7 Haziran Çarşamba gününe özel, ŞOK'ta pilavlık bulgur 14 TL’ye, pirinç 30 TL’ye, domates salçası 29,50 TL’ye düştü. İşte 7 Haziran ŞOK fiyat listesi.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Bulgur Palas'ta neler yapılacak?

7 tepeli İstanbul’un 7. tepesinde konumlanan ve kaderine terk edilen Bulgur Palas'ı İBB satın almıştı. Tarihi yapı, yakında İstanbul’un yeni kültür merkezi olarak misafirlerini ağırlayacak.

Bulgur Palas'taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

İBB tarafından satın alınan, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi olarak kullanılan tarihi Bulgur Palas binasındaki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Bulgur Palas açıklaması!

İBB, yeni satın aldığı Cerrahpaşa'daki 'Bulgur Palas' diye isimlendirilen Bolulu Habip Bey Konağı'nı kültür merkezi yapmak için hazırlıklara başladı. Bulgur Palas'ta incelemeler yapan Ekrem İmamoğlu, "Gerçekten çok heyecanlıyım" dedi.

İBB Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı!

İBB, Bulgur Palas adıyla bilinen Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı. Tarihi Yarımada’nın yedinci tepesinde yer alan yapı kültür için kullanılacak.

Tarihi Bulgur Palas satışa çıktı!

İstanbul'un simge yapıları arasında bulunan 'Bulgur Palas' satışa çıktı. Garanti BBVA'nın satışa çıkardığı tarihi bina için 30 milyon TL isteniyor.

Bulgur Palas Yenileme Projesi için dikkat çeken Sulukule uyarısı!

Tarihi Yarımada sınırları içindeki Bulgur Palas ve çevresini kapsayan 9.5 dönümlük yenileme alanının imar planı oy çokluğu ile onaylandı.

Ankara Palas Cumhurbaşkanlığı Müzesi olacak!

Cumhuriyet döneminin Ankara’daki simgelerinden olan Ankara Palas'ın, Cumhurbaşkanlığı Müzesi’ne dönüştürülmesi için restorasyon çalışmalarına başlandı...

Ankara Palas Cumhurbaşkanlığına devredildi!

Ankara Palas ve üzerinde bulunduğu arazi, Dışişleri Bakanlığı’nın işletmesinden alınarak Milli Saraylar İdaresi’ne verildi. Böylece Ankara Palas’ın binası da Cumhurbaşkanlığı’na devredilmiş oldu.

Ataşehir Sinpaş Palas Finans Şehir fiyat 2017!

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Sinpaş Palas Finans Şehir projesi Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alıyor. Ataşehir Sinpaş Palas projesi 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Ataşehir Sinpaş Palas Finans Şehir fiyat 2017...

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

Bulgur Palas ne olacak Haberi

Bulgur Palas ne olacak

İstanbul'un kaderine terk edilen tarihi yapılarını birbiri ardına dirilterek turizme kazandıran Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin son projesi Bulgur Palas oldu. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; İstanbul'un şarkılara şiirlere konu olan tarihi yarımada içindeki 7 tepesinin yedincisi olan Kocamustafapaşa Tepesi'nde konumlanan Bulgur Palas'ın şatoya benzeyen bir mimarisi bulunuyor. 

Bulgur Palas'ı geçtiğimiz günlerde İBB yaklaşık 30 milyon TL bedelle satın aldı. Etrafı yüksek duvarlarla örülü, girişlere izin olmayan gizemli binanın bahçesinde ağaçlar bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından şimdi bu tarihi yapı bilgi-belge merkezi, arşiv, kütüphane, sergi salonu ve kafeşeklinde tekrar ayağa kaldırılacak. Böylece İstanbul turizmi yeni bir esere sahip olacak. 

SEYİR TERASI DA OLACAK

Eşsiz seyir terası bulunan görkemli yapının kulelerinden İstanbul'un diğer tepeleri; Sarayburnu, Süleymaniye, Çemberlitaş, Fatih, Yavuz Selim ve Edirnekapı...