26 / 04 / 2024

Bulut İnşaat açıklama

Bulut İnşaat açıklama

Bugün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Esenyurt'taki imar sorununun sıkıntılara neden olduğunu ve bu imar krizinden etkilendiklerini belirten Bulut İnşaat tapuları en kısa sürede dağıtmaya başlayacağını belirtti.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Garanti Bankası'ndan son 6 gün kala açıklama! Müşterilerin hepsi baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı. İşte 6 gün kala yapılan açıklamanın detayları...

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası dün görüldü. İşte teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum...

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

CHP'li Gök, Pasifik İnşaat'a satılan EGO arsasını sordu!

Ankara Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM'ye verdiği soru önergesinde "EGO Garajı olarak bilinen arsanın Pasifik İnşaat'a geçmesinde nasıl bir süreç yaşanmıştır? dedi...

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis cezası istendi!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis istemi ile dava açıldı. 130 mağdurun bulunduğu davanın ilk duruşması nisan ayında...

Bulut İnşaat'ın sahipleri polise ifade verdi!

Bulut İnşaat’ın sahiplerinin Mali Polis tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Dosyaya göre, çok sayıda kişiye, kimi zaman ruhsatta olmayan, kimi zaman da ruhsat başvurusu dahi olmayan boş arazi üzerinden daire satışları yapıldı.

Bulut İnşaat açıklama Haberi

Bulut İnşaat açıklama


Bulut İnşaat bugün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada tapuları dağıtmaya başlayacağını belirtti. Esenyurt'ta toplam 8 adet projesinin bulunduğunu söyleyen Bulut İnşaat Esenyurt'taki imar sorununun sıkıntılara neden olduğunu ve bu imar krizinden etkilendiklerini belirtti.



İşte Bulut İnşaat'tan yapılan o flaş açıklama:


Değerli üyelerimiz ve saygıdeğer takipçilerimiz;

Herkesin malumu Esenyurt'ta toplam 8 adet büyük projemiz varken Esenyurt Danıştay’ın imar planlarını iptal etmesinden sonra yaklaşık iki yıl imarsız kalması Esenyurt'ta büyük sıkıntılara neden oldu. Esenyurt'taki inşaat firmaları için ve binlerce müşteri için iki yıl huzursuzluk olmuş, binlerce müşteri yatırım yapmaktan vazgeçmiştir. Bunun sonucunda onlarca inşaat firması Esenyurt'ta iflas etmiş, ofislerini kapatmıştır. İnşaatları Esenyurt Belediyesi kontrolünde kayyuma devretmek zorunda kalmıştır. Malum Dünya'da ve Türkiye'de ekonomik kriz hat safhada. Böyle bir ekonomik kriz tabiki bizi de etkiledi....