26 / 04 / 2024

bulut

bulut

Bulut İnşaat Esenyurt'ta 2 bin 600 konutu satışa çıkaracak...

Bulut Orman Evleri İzmir fiyatları!

Bulut Orman Evleri İzmir fiyatları 315 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Tanyer İnşaat imzasını taşıyan Bulut Orman Evleri projesinin inşaatı ocak ayı içerisinde başladı...

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis cezası istendi!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis istemi ile dava açıldı. 130 mağdurun bulunduğu davanın ilk duruşması nisan ayında...

İlhan Bulut kimdir?

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirildi. Peki, İlhan Bulut kimdir? Hangi işlerde görev aldı?

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bulut oldu!

Buluthan İnşat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirilmiştir. Buluthan inşaat ve Oftaş Yapı bu yıl 2000 konutun temelini atacak.

Bulut İnşaat, olmayan 7’nci kattan daire satmış!

Esenyurt'ta yüzlerce kişiyi mağdur eden Bulut İnşaat firmasının sahibi Temel Bulut dolandırıcılıktan 2 yıl 1 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Bulut İnşaat'ın sahipleri polise ifade verdi!

Bulut İnşaat’ın sahiplerinin Mali Polis tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Dosyaya göre, çok sayıda kişiye, kimi zaman ruhsatta olmayan, kimi zaman da ruhsat başvurusu dahi olmayan boş arazi üzerinden daire satışları yapıldı.

Bulut İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen toplu eyleme katılan Bulut İnşaat mağdurları, yarın saat 15:00'te Bulut İnşaat'ın Avcılar'daki satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecek...

Bulut İnşaat'ın Kıbrıs projesindeki sorunlar mahkemeye taşındı!

Şirketin sahibi Temel Bulut aleyhine alacak verecek meselesi nedeni ile Girne Kaza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmaları devam ediyor.

Temel Bulut, dava için KKTC'deydi!

Kıbrıs emlak sektöründe büyük yüzlerce mağdur bırakan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, dava için KKTC'deydi. Mağdurların sert tepkisiyle karşılaştı. İşte detaylar..

Bulut Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Bulut tarafından 40 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Şahinler Caddesi'nde kuruldu.

Bulut İnşaat'tan flaş açıklama!

Bugün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Esenyurt'taki imar sorununun sıkıntılara neden olduğunu ve bu imar krizinden etkilendiklerini belirten Bulut İnşaat tapuları en kısa sürede dağıtmaya başlayacağını belirtti.

Bulut İnşaat mağdurları 2 Ağustos'ta eylem yapacak!

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen Bulut İnşaat mağdurları, 2 Ağustos Pazar günü İstanbul Avcılar'daki Bulut İnşaat satış ofisi önünde toplanıp yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Çetinel ve Özkan Kıdıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

bulut Haberi

bulut

Bulut İnşaat önceki projelerinin satışına devame derken, Ekim ayında 2 yeni projenin lansmanını yapmaya hazırlanıyor.


Bölgedeki sorunların çözülmesine karşı harekete geçen Bulut İnşaat, 6 buçuk ay boyunca Esenyurt imarlı tüm projelerin durduğunu kaydederek, " Bizim de bu süreçte 5 projemiz durdu. Eğer bu süreç yaşanmamış oslaydı, biz geçtiğimiz aylarda 2 bin 300 daireyi teslim etmiş olacaktık"...