23 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Konutları satılık daire

Bulvar İstanbul Konutları satılık daire

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor...

Bulvar Atakent Konutları fiyat listesi!

Bulvar Atakent Konutları fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor. Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede daireler 12 ay sonra teslim edilecek...

Bulvar Loft Konutları ev fiyatları!

Bulvar Loft Konutları ev fiyatları minimum 320 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2018 yılı sonunda teslim edilecek...

Bulvar Atakent Konutları 60 ay sıfır faizle!

İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent bölgesinde Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent projesi beş blok olarak yükseliyor. Projede lansman fırsatları sizleri bekliyor...

Bulvar Loft Konutları Ankara fiyatları!

Bulvar Loft Konutları Ankara fiyatları 303 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bulvar Loft projesi 2018'in sonunda tamamlanacak...

Bulvar Loft Konutları ev fiyatları!

Bulvar Loft Konutları ev fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bulvar Loft projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Bulvar Loft Konutları teslim tarihi!

Bulvar Loft Konutları Ankara projesinde fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor. Bulvar Loft Konutları'nde 822 daire yer alıyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1 yıl ötemeli ödemeler!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen ödeme planı kampanyası kapsamında 1 ötemeli ödeme seçenekleri oluşturuluyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde yer alan konutlar için düzenlenen kampanya kapsamında ödemelere 1 yıl sonrasında başlanabiliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul Emlak Konut satış rekortmeni oldu!

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını yüzde 90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar Rezidans satış ve hasılat rekoru kırdı!

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını %90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 90'ı satıldı!

BULVAR İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar İstanbul'da yüzde 1 peşinat fırsatı! 2016'da teslim!

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul Projesinde 1.555 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Konutları satılık daire Haberi

Bulvar İstanbul Konutları satılık daire

TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre mesafede, Üçüncü köprü bağlantı yolunun ise ayağında konumlanan Bulvar İstanbul projesi Özkar ve Özülke İnşaat imzası taşıyor.


110 bin metrekare alan üzerine yayılan Bulvar İstanbul Rezidans toplam 1.555 adet konuttan meydana geliyor. Bulvar İstanbul teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılının ikinci çeyreğinde yanıtı veriliyor.


Bulvar İstanbul Konutları satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul Residence sosyal olanakları arasında yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları buluyor.


Bulvar İstanbul Evleri ödeme koşulları!

-Yüzde...