29 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri

Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor.

Bulvar İstanbul projesi nerede?

Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen Bulvar İstanbul projesi Rezidans, Göl ve Bulvar olmak üzere 3 etaptan oluşuyor. Projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul projesi nerede?

Bulvar İstanbul ödeme planı!

Bulvar İstanbul ödeme planına göre yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesi Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl etaplarından oluşuyor.

Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri!

Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 1.555 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 387 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bulvar İstanbul'da yüzde 1 peşinat imkanı!

Yüzde 1 KDV uygulanan Bulvar İstanbul projesinde yüzde 1 peşinat ödemesiyle konu sahibi olunabiliyor. Ayrıca proje firma bünyesinde 23 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1+1 daire 387 bin lira!

Toplam 1.555 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesi yüzde 1 peşinat veriliyor. Yüzde 24'lük kısmın 1 sene sonra ödendiği projede kalan tutar ise banka kredisi ile vadelendirilebiliyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yüzde 1 peşinat fırsatı!

Bulvar İstanbul projesinde konut sahibi olmak isteyenlere 2 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Fiyatların 387 bin liradan başladığı Bulvar İstanbul'un 2016 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor...

Bulvar İstanbul'da 802 bin TL'ye 5+1!

Başakşehir bölgesinde Özkar ve Özülke İnşat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde yer alan 5 oda 1 salon dairelerin fiyatları 802 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede toplam 1555 adet daire yer alıyor.

Bulvar İstanbul'da 18 ay 0 faiz! Yüzde 25 peşinat!

Toplamda 1.555 konutun yer aldığı ve içinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneğinin bulunduğu Bulvar İstanbul'da 18 ay 0 faiz fırsatı bulunuyor...

Küçükçekmece Bulvar Atakent ödeme planı!

Küçükçekmece Bulvar Atakent ödeme planı kapsamında vade farksız 60 ay taksit fırsatı sunuluyor. Bulvar Atakent projesi Ağustos 2018'de teslim ediliyor...

Maksem Bulvar Atakent ödeme planı!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Maksem Bulvar Atakent projesi 5 blokta 391 daire ve 26 ticari üniteden meydana geliyor. Maksem Bulvar Atakent ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1 yıl ötemeli ödemeler!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen ödeme planı kampanyası kapsamında 1 ötemeli ödeme seçenekleri oluşturuluyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemeye 1 yıl sonra başla! 387 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans'ta kredi ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor!

EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı..

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı!

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşin ödemelerde; kalan banka kredisi ve peşinat tutarı 1 yıl sonra ödeme yapılıyor. 387 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonraya erteleniyor. 2+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunulan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul ödeme planı!

Bulvar İstanbul ödeme planına göre yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesi Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl etaplarından oluşuyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans projesi!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Bulvar Rezidans projesi TEM Otoyolu'na ve Kanal İstanbul'a yakın mesafede bulunuyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 3 bin 870 TL'ye! 23 ay 0 faizle!

2 farklı ödeme seçeneği uygulanan Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 1 peşinat ya da 23 ay faizsiz vadelendirme geçerli sayılıyor.

Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri Haberi

Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri

Başakşehir Bulvar İstanbul'da toplam 1.555 adet konut mevcut. Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks, 6+1 dubleks ve 7+1 dubleks olarak dizayn edilen proje Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl Etabı'ndan oluşuyor.


Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut fiyatları 400 bin TL'den başlayan proje Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Bulvar İstanbul Rezidans'ta yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor ve taksitler 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Proje 110 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Emlak Konut Bulvar İstanbul projesi çocuk oyun kulübü, göletler, kültür merkezi, zen bahçeleri, yürüyüş ve koşu alanı, butik çarşı, kitap okuma odası, cep sineması, lounge alanı, havuzlar, kütüphane, lavanta bahçeleri gibi sosyal imkanlara sahip. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul...