25 / 04 / 2024

bulvar istanbul son durum

bulvar istanbul son durum

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul: Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç!

Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş 29 Kasım Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul, toplu konut yaşam standartlarına değer katacak!

Türkiye’nin birçok kentinde birbirinden farklı niteliklerde ve ölçeklerde birçok projeye imza atan (SPDO) Sabri Paşayiğit Design Office’in tasarladığı Bulvar İstanbul, doğayla iç içe, kaliteli ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunuyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Bulvar İstanbul'da 387 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Evleri'nde 445 bin TL'ye 3+1!

Bulvar İstanbul Evleri'nde alternatif daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Yüzde 1 KDV uygulanan projede 3+1 daireler 445 bin TL'den başlıyor.

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul örnek daire!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul örnek daire görüntüleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 364 bin liradan başlangıç gösteriyor

Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi!

Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi 28 Kasım 2015 olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen projede 24 dükkan, kreş ve cafe açık artırma ile satışa çıkıyor.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul Rezidans satış son durum!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir'in ilk rezidans projesi Bulvar İstanbul satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu..

Bulvar İstanbul 2016'da teslim edilecek!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "Emlak Konut'un raporlarına göre son 5 ayın satış ve hasılat birinciliğini elimizde tutuyoruz. Projenin tamamını 2016'nın ilk çeyreğinde teslim edeceğiz" dedi.

Bulvar İstanbul'un yüzde 70'i satıldı!

Emlak Konut GYO ve Bulvar İstanbul ortaklığıyla hayata geçen Bulvar İstanbul, beş ayda 1050 konut satışıyla Emlak Konut'un satış şampiyonu oldu. Projenin son çeyrekte satışa çıkacak yeni etabı ise rezidans olacak.

Bilal Aydoğan: Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı!

Mayıs ayında 57 milyon 135 bin 998 TL gelir elde edilen Bulvar İstanbul projesi için Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan "son beş ayda konutların yüzde 70'ini tamamlayarak, satış rekortmeni olduk" dedi.

Bulvar İstanbul, Mart'ta en çok satış yapan Emlak Konut GYO projesi oldu!

Geçtiğimiz yılın son iki ayından bu yana konut satışındaki liderliğini sürdüren Bulvar İstanbul, martta da 111 adet konut satışıyla adet bazında en çok satış yapan Emlak Konut GYO projesi oldu

Bulvar İstanbul satışları rekor kırdı!

Geçtiğimiz yılın son iki ayından bu yana konut satışındaki liderliğini sürdüren Bulvar İstanbul, martta da 111 adet konut satışıyla adet bazında en çok satış yapan Emlak Konut GYO projesi oldu...

Bulvar İstanbul projesi mart ayında da satış lideri oldu!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul geçtiğimiz yılın son iki ayından bu yana konut satışındaki liderliğini sürdürürken, mart ayında da 111 adet konut satışıyla adet bazında en çok satış yapan Emlak Konut GYO projesi oldu.

Bulvar İstanbul mart ayında da satış lideri oldu!

EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul geçtiğimiz yılın son iki ayından bu yana konut satışındaki liderliğini sürdürüyor...

Bulvar İstanbul, konut satışında Mart ayının da lideri!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL projesi, Emlak Konut GYO projeleri arasında konut satışında son 3 aydır sürdürdüğü liderliğini Mart ayında da bırakmadı. Bulvar İstanbul’da, Mart ayında 111 adet konut satışı gerçekleştirildi.

bulvar istanbul son durum Haberi

bulvar istanbul son durum

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özkar-Özülke İnşaat tarafından inşa edilen projede açık artırma ihalesi için son başvurular 28 Kasım'da gerçekleşti. 


Bulvar İstanbul Cadde dükkanları ve kreş için yapılan ihalede sonuçlar yarın belli olacak. Dükkan fiyatlarının 850 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimlerin 2016 yılının ortasında yapılması öngörülüyor. 


Sosyal donatıları arasında projede restoran alanları, eczane, büyük mağazacılık, market, giyim, GSM Operatörü ve cafe yer alıyor. 


İstanbul Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 78 ile 489 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje ''Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç'' sloganıyla tanıtıldı.


Kayaşehir  Bulvar İstanbul  Cadde adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim

Telefon: 444 66 10 

Bulvar İstanbul hakkında detaylı bilgi için