25 / 04 / 2024

Bungalov Evleri tatil köyü

Bungalov Evleri tatil köyü

Şumnu Yapı Genel Müdürü Muharrem Şumnu, ürettikleri bungolov evlerin, standart ve kişiye özel seçenekleri ile doğa turizmi için tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Sur Tatil Evleri Antalya'da peşinat ve ara ödeme yok! 2+1'ler 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 2+1'lerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Peşinat ve ara ödeme olmadan devre mülk sahibi olunabilen projede teslimlerin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da devre mülkler 180 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesindeki devre mülkler lansmana özel 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 2023'te 580.6 milyon TL'lik ciro! 

Sur Tatil Evleri Antalya projesinde geçtiğimiz sene yapılan satışlar ve elde edilen ciro açıklandı. İşte o rakamlar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın 6 ayda 3 milyar 790 milyon 483 bin TL değerlendi. İşte Sur Tatil Evleri ile ilgili detaylar ve projenin piyasa değeri...

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzında 30 risk!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. 7 - 8 Aralık tarihlerinde talep toplayacak olan şirketin risk faktörleri tek tek açıklandı. İşte Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzında 30 risk! 

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık!

Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri açıklandı. Merakla beklenen halka arzda, 7-8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. 

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kuzey Boru AŞ'nin halka arzını onayladı.

İğneada'da 6 kişiye mezar olan bungalov evin sahibi konuştu: İmara aykırılığından yıkım kararı alındığını şimdi öğrendim

İğneada'da meydana gelen selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tesisin sahibi Bülent Bayrak'ın ifadesi ortaya çıktı.

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Bungalov Evleri tatil köyü Haberi

Bungalov Evleri tatil köyü

Şumnu Yapı Genel Müdürü Muharrem Şumnu, ürettikleri bungolov evlerin, standart ve kişiye özel seçenekleri ile doğa turizmi için tasarlanarak yapıldığını söyledi  Şumnu, dışı çelik, içi ahşap malzemelerden üretilen bungolov evlerin, pratik yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliğe sahip olduğunu ifade etti.  "Bungolov evler, son yılların öne çıkan konaklama mekanları" diyen Şumnu, şöyle devam etti: "Bu evlerimiz, dört mevsim ihtiyaçlara cevap verebilecek iç ve dış donanıma sahip. 12 bin liradan başlayan fiyat ve 40 metrekareden başlayan farklı büyüklüğe sahip seçenekleriyle bungolov evler, kısa sürede üretilip kullanıma hazır hale getirilebiliyor. Özellikle doğa turizmi yatırımcılarına 120 bin lira bütçe ile 20 kişilik tatil köyü kurma imkanı sunuyor. Tek katlı veya 2 katlı olarak 2 veya çok daha fazla kişinin kalabileceği 40 metrekareden...