26 / 04 / 2024

Burak Kaan Yılmazsoy

Burak Kaan Yılmazsoy

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi, Harun Özüdoğru, Burak Kaan Yılmazsoy, Zeynel Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

‘Türkiye’de konut fiyatı Avrupa’yla yarışıyor!’

Konut fiyatlarına ve yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Budapeşte’de 450 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyledi. Yücel, Türkiye’deki konut fiyatlarının Avrupa’yla yarıştığını vurguladı.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

Konut almak için doğru zaman ‘bugün’!

Gecen sene rekor seviyelere ulaşan emtia fiyatları, inşaatta girdi maliyetlerini de yükseltti. Bu da konut fiyatlarında yukarı bir tırmanış yarattı. Polat Holding CEO’su Kaan Yücel, 2023’te fiyatların artmaya devam edeceğine dikkat çekerek alım için doğru zamanı ‘bugün’ olarak gösterdi.

Aris İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Yılmaz tarafından kuruldu.

Vencut Enerji Üretim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vencut Enerji Üretim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Burak Bıyıklı tarafından kuruldu.

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli İle Mustafa Kaan Yıldırım tarafından kuruldu.

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Konut fiyatları gelecek yıl daha da artacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Oda başkanı Mesut Güleroğlu ve İzmir'de inşaat ve emlak sektöründe çalışmalar sürdüren Kaan Altındağ, sektöre ilişkin konuştu. Altındağ, gelecek yıl konut fiyatlarında çok büyük fiyat yükselişlerinin vatandaşları beklediğine vurgu yaptı.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Kaan Yılmazsoy Haberi

Burak Kaan Yılmazsoy
Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi, Harun Özüdoğru, Burak Kaan Yılmazsoy, Zeynel Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Yasaların tarif ettiği her dalda ki mühendislik ve mimarlık faaliyetleri kapsamında; her türlü etüt, tasarım, projelendirme raporlama, uygulama, imalat ve mamul ticareti yapmaktır. Bu çerçevede Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri ile mühendislik yapıları ve yerleşim alanlarının tanziminde uygulama faaliyetleri ve proje hizmetleri yapar. Bu çerçevede Şirket: Mimari, statik, tesisat ve donanım projeleri, tadilat, röleve, restütisyon, restorasyon proje çizimleri ile bu projeler üzerinde tadilatlar yapar. Bunları uygulamaya koyar, proje yöneticiliği yapar. Belediyeler, Tapu...