19 / 04 / 2024

burak öymen orman sınırı

burak öymen orman sınırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen'in yürüttüğü 1.5 milyar dolarlık Kaplankaya Projesi'ne ''özel orman'' sınırlaması geliyor.

Brmn İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brmn İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Mungan tarafından kuruldu.

Six Senses Rezidans'ta hemen teslim fırsatı!

Capital Partners'ın kurucu ortağı Burak Öymen, imzası ile hayata geçirilen Six Senses Rezidans projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor.

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Burak Polat tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Novi Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Novi Orman Ürünleri  Anonim Şirketi  Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli Burak  Çelikyay tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Bkr Elektrik Metal İnşaat Hafriyat Akaryakıt Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bkr Elektrik Metal İnşaat Hafriyat Akaryakıt Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demir tarafından kuruldu.

Burak Öymen Kaplankaya Canyon Ranch projesini anlattı!

Dünyanın en ünlü sağlıklı yaşam merkezi, ABD’deki Tuscon ve Lenox’ta bulunan merkezlerinden sonra Avrupa’daki ilk yatırımını Türkiye’de gerçekleştirdi. Burak Öymen, Kaplankaya Canyon Ranch projesinin detaylarını anlattı.

Tomruk Evler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomruk Evler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da, Mehmet Ata Yalkılday, Burak Yalkılday, İbrahim Umut ortaklığında kuruldu.

Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde, Burak Öymen de yer alıyor!

FORBES dergisi Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde, Burak Öymen' i de göstermişti. Burak Öymen, Monaco ' da yaşıyor ve Kazakistan'da inşaat sektöründen milyonlarca dolar kazandı.

Forbes Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde 3 Türk!

Forbes dergisinin Rusya Emlak Kralları - 2013 reyting sıralamasının olduğu listede 2 Türk iş adamının şirketi ve Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen'in ortak olduğu şirketin ismi de yer aldı...

Kazakistan'a Kemer'deki orman arazisi 49 yıllığına bedelsiz verildi!

Türkiye ile Kazakistan arasında imzalanan protokol çerçevesinde Antalya'nın Kemer ilçesi Beldibi köyü sınırları içinde bulunan 44 bin 370 metrekare yüzölçümlü orman arazisi, 49 yıllığına Kazakistan'a bedelsiz verilecek. Arazi, münhasıran, sağlık ve dinlen

Orman Evleri Sarıyer'de 525 bin liraya! Sıfır faizle! 2. etap Mayıs'ta teslim!

Gravür Park Orman Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 525 bin liradan başlıyor. Projedeki konutlar için faizsiz vadelendirme yapılıyor...

burak öymen orman sınırı Haberi

burak öymen orman sınırı

Projenin yapılacağı Bodrum ile Didim arasındaki 5 milyon metrekarelik arazinin ağaçlık kısımları özel orman kapsamına alınıyor. Orman Genel Müdürlüğü'nün önünde bulunan bu yöndeki önerinin gelecek günlerde Çevre ve Orman Bakanlığı'na sunulacağı öğrenildi. Araziye bu statünün verilmesi halinde katlar dahil olmak üzere yapılaşma yüzde 6 ile sınırlandırılacak. Böylece, kamuoyunun gündemini aylarca meşgul eden Acaristanbul olayından sonra yapılaşmayı kısıtlamak için değiştirilen Özel Orman Yönetmeliği ilk olarak uygulanmaya konulacak.

Muğla'nın Milas ilçesi, kamuoyunu aylarca meşgul eden Acaristanbul benzeri bir tartışma yaşıyor. Orman vasfını yitirmiş arazilerin satılmasını öngören 2-B düzenlemesine muhalefet eden CHP'li Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen'in yöneticileri arasında yer aldığı uluslararası gayrimenkul grubu Capital Partners, 5 milyon metrekarelik devasa araziyi yerleşime açıyor. Arazi, üç kişinin hazırladığı bilirkişi...