29 / 03 / 2024

Burçin Orhon evi

Burçin Orhon evi

Kısa bir süre önce köy evi satın alan Burçin Orhon, yeni evini düzenlemek için kolları sıvadı. Evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Orhon, evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

Ünlü dansçı Burçin Orhon köye yerleşti!

Şehrin gürültüsünden sıkılan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor. Ünlü dansçılarından Burçin Orhon, köye yerleşti.

Artık yatırımcılar hisse için oturdukları evi satıyor!

Hisse yatırımı son günlerde en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından hisse yatırımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Mta Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mta Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Güvenç Burçin Yalçın tarafından kuruldu.

Konut sitelerinde oturanlar dikkat! Maliye her an kapınızı çalabilir!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde konut sitelerinde evi olan kişilerin ortak alanlara ilişkin vergi mükellefiyetini kaleme aldı. İşte Nedim Türkmen'in 'Sitede evi olanlara ortak alan mükellefiyeti' başlıklı yazısı...

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 25 bin TL sermaye bedeli  ile Nazire Burçin Şimşek tarafından kuruldu.

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Bakkalbaşıoğlu tarafından açıldı.

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen, Hamburg'da yeni bir eve taşındı. Minimalize yaşamı tercih ettiğini açıklayan Hagen'in yeni evi 47 metrekare büyüklüğünde. 

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alp Burçin Ateşnal tarafından kuruldu.

Burçin Orhon evi Haberi

Burçin Orhon evi

Kısa bir süre önce köyde bir ev satın alan Burçin Orhon, yeni mekanını düzenlemekle uğraşıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medya sayfasından paylaşan Orhon. son paylaşımında da evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

Orhon, mutfak fotoğraflarını "Yavaş yavaş şekilleniyor. Bitmesine daha var. Sabah sabah kafama bir balta yedim. (Manen). Saldırdım evin işlerine" notuyla paylaştı. 

Bir yandan dans sanatına yeni kuşaklar kazandırmayı planlayan okuluna ağırlık veren Burçin Orhon, bir yandan da satın aldığı köy evinin restorasyonu ile ilgileniyor.

Daha önce sosyal medya sayfasında artık bir köy evi olduğunu duyuran Orhon, bu pozunu da " Çooook iş var çoooookk. Ama daha çooook gün var. Dert değil. " notuyla paylaşmıştı. 

Burçin Orhon'un yeni...