26 / 04 / 2024

Burçin Orhon nerede yaşıyor

Burçin Orhon nerede yaşıyor

Kısa bir süre önce köy evi satın alan Burçin Orhon, yeni evini düzenlemek için kolları sıvadı. Evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Orhon, evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

Ünlü dansçı Burçin Orhon köye yerleşti!

Şehrin gürültüsünden sıkılan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor. Ünlü dansçılarından Burçin Orhon, köye yerleşti.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Russell'in retro kırmızı ürünleri en ucuz nerede? 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak ürünlerinde tasarımlarıyla öne çıkan Russell'in ürünlerini en ucuza nerede bulabileceğinize baktık. Retro Kırmızı seçenekler şöyle... 

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor? Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi!

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? sorusunun yanıtı ve Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bağcılar Avrupa Konutları detayları...

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dünya Şehir Maltepe detayları...

Rams City nerede inşa ediliyor? Rams City Topçular fiyatları ne kadar? 

Rams City nerede inşa ediliyor ve Rams City Topçular fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

Mta Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mta Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Güvenç Burçin Yalçın tarafından kuruldu.

Burçin Orhon nerede yaşıyor Haberi

Burçin Orhon nerede yaşıyor

Kısa bir süre önce köyde bir ev satın alan Burçin Orhon, yeni mekanını düzenlemekle uğraşıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medya sayfasından paylaşan Orhon. son paylaşımında da evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

Orhon, mutfak fotoğraflarını "Yavaş yavaş şekilleniyor. Bitmesine daha var. Sabah sabah kafama bir balta yedim. (Manen). Saldırdım evin işlerine" notuyla paylaştı. 

Bir yandan dans sanatına yeni kuşaklar kazandırmayı planlayan okuluna ağırlık veren Burçin Orhon, bir yandan da satın aldığı köy evinin restorasyonu ile ilgileniyor.

Daha önce sosyal medya sayfasında artık bir köy evi olduğunu duyuran Orhon, bu pozunu da " Çooook iş var çoooookk. Ama daha çooook gün var. Dert değil. " notuyla paylaşmıştı. 

Burçin Orhon'un yeni...