26 / 04 / 2024

Burdur bucakta kat karşılığı bina

Burdur bucakta kat karşılığı bina

Bucak Belediye Başkanlığı, Burdur Bucak'ta 3 milyon 536 bin 827 TL'ye kat karşılığı bina yapım işi ihalesi yapacak.

Burdur'da çalıştığı inşaattan düşen işçi öldü!

Burdur'da çalıştığı inşaatın 6. katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. Tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan işçinin Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinden Burdur'a çalışmaya geldiği öğrenildi.

Burdur'da kentsel dönüşüm evlerinde deprem tatbikatı!

Burdur'da lise öğrencilerinin katılımıyla kentsel dönüşüm için yıkılan evlerde deprem tatbikatı yapıldı.

Burdur'da kat sayısının yükseltilmesi lazım!

Şehrimizde imar planı, barınma sorunu, yapı stoku, ev fiyatları, yüksek kira fiyatları ilimizde sıkça gündemi meşgul eden konuların başında geliyor. Burdur’da inşaat işlerini yürüten Taştekin inşaat sahibi Mustafa Taştekin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bucak Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye kat karşılığı bina!

Bucak Belediye Başkanlığı, Burdur Bucak'ta 3 milyon 536 bin 827 TL'ye kat karşılığı bina yapım işi ihalesi yapacak.

Burdur'un kentsel sorunları çözülüyor!

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Burdur’a yön veren kurum ve sivil toplum örgütü başkanlarının ve temsilcilerinin katılımıyla sorun ve çözümlere yönelik istişare toplantısı düzenlendi.

Burdur Nurhan Çiftçibaşı Parkı açıldı!

Burdur Belediye Meclisi'nin kararıyla Gazi Atatürk Stadyumu'nun yakınındaki parka adı verilen Nurhan Çiftçibaşı Parkı açıldı. Parkın açılış törenine Vali Hasan Kürklü de katıldı...

Burdur Gölü eylem planı için imzalar atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Burdur Gölü Havzası ve Eylem Planının İlanı ve İmza Töreni’ne katıldı.

Burdur'da Merkez İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Burdur'da Merkez İmam Hatip Ortaokulunun açılış töreni ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği yemeğe katılan Taner Yıldız, 28 Avrupa Birliği ülkesi arasında en ucuz doğal gazın Türkiye'de satıldığını söyledi.

Burdur Karasenir'de kentsel dönüşüm projesi değiştiriliyor mu?

Burdur'da riskli alan ilan edilen Karasenir Mahallesi'nde uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin değiştirilmek istendiğini öne süren mahalle sakinleri eylem yaptı. Belediyenin imar planında 2 kat sınırının 5 kata çıkarılmak istendiğini öne sürüldü.

Burdur'daki Yazıköy ve Yarıköy Türkiye'nin ilk deprem köyleri ilan edildi!

Burdur'da 1971 yılında yaşanan depremde zarar gören Yazıköy ve Yarıköy, Deprem Fayında Yürüyüş ve Farkındalık" etkinliğine katılan Vali Hasan Kürklü tarafından "deprem köyü" ilan edildi.

SGK'dan Burdur'da 1 milyon 210 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Burdur ili, Merkez ilçesinde bulunan gayrimenkullü satıyor. Toplam bedeli 1 milyon 210 bin TL olarak belirlenen gayrimenkullün ihalesi 22 Haziran 2011 günü saat 14.30-14.40 arasında Burdur SGK İl Müdürlüğü 3. kat icra Se

TOKİ Burdur konutları törenle teslim edildi!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep  Tayyip Erdoğan, Burdur"daki toplu açılış ve TOKİ anahtar teslim törenine katılmak  üzere Isparta Süleyman Demirel Havaalanı"ndan Başbakanlık"a ait bir otobüsle  Burdur"a gitti

Kazan Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

Kazan Belediyesi Atatürk Mahallesi'nde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracak

Burdur bucakta kat karşılığı bina Haberi

Burdur bucakta kat karşılığı bina

Bucak Belediye Başkanlığı, Burdur Bucak'ta 3 milyon 536 bin 827 TL'ye kat karşılığı bina yapım işi ihalesi yapacak.



Mülkiyeti Bucak Belediyesi tüzel kişiliğine ait, Burdur İli, Bucak İlçesi Konak Mahallesi, Değirmen yıkığı mevkii, 30 L IIa pafta, 1016 ada, 4 parselde bulunan arsanın üzerine; 10 adet dükkân ve 40 adet daire yapılması ve şartnamede ayrıntıları gösterilen şekilde paylaşılması işinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü yöntemi ile ihale edilmesidir.

1 - İdarenin

a) Adresi:  Pazar Mahallesi Atatürk Caddesi No:1 Bucak/BURDUR

b) Telefon ve Faks Numarası:  248 325 10 01 – 248 325 31 81

c) Elektronik Posta Adresi:  [email protected]

2 - İhale Konusu İşin

Mülkiyeti Bucak Belediyesi tüzel kişiliğine ait, Burdur ili, Bucak İlçesi Konak Mahallesi, Değirmen yıkığı mevkii, 30 L...