28 / 03 / 2024

burdur toki evleri 2019

burdur toki evleri 2019

Burdur İli, Karamanlı İlçesi 2.Etap 385 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Burdur'a 385 konut ve ticaret merkezi!

Burdur Karamanlı 2.Etap 385 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan'da saat 14:30'da yapılacak.

Burdur TOKİ konut ve ticaret merkezi ihalesi 30 Nisan'da!

Burdur Karamanlı İlçesi 2.Etap 385 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Burdur Çavdar evleri ne kadar?

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları belli oldu. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Burdur'da kaç konut yapacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Deprem Evleri'ndeki dönüşüm ihale aşamasında!

AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak Burdur ilinde kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Burdur Çavdır TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Burdur Çavdır TOKİ Evleri başvuru dönemi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Aylık 286 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Burdur Çavdır TOKİ Evleri fiyatları!

Burdur Çavdır TOKİ Evleri fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 9 bin 681 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Kastamonu Ağlı TOKİ Evleri başvuru!

Toplamda 6 adet dairenin açık satış yöntemiyle satıldığı TOKİ Kastamonu Ağlı'da 16 bin 839 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte Kastamonu Ağlı TOKİ Evleri başvuru detayları...

burdur toki evleri 2019 Haberi

burdur toki evleri 2019

Burdur İli, Karamanlı İlçesi 2Etap 385 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Yarın yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;
İhale Kayıt Numarası    :    2019/152339  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Tünel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 385 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 1 Adet Ticaret Merkezi ve...