19 / 04 / 2024

Burgazpark 3.Etap projesi

Burgazpark 3.Etap projesi

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, "Doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit olduğu sürece toplumun her kesiminden talep de olur" dedi.

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ın ruhsatı alındı!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap projesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri! Akören 3. Etap fiyat listesi!

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri ve Akören 3. Etap fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Akören 3. Etap projesi için başvurular ne zaman başlayacak? İşte Konya Akören 3. Etap detayları...

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Burgazpark 3.Etap projesi Haberi

Burgazpark 3.Etap projesi

Müşterilerinizi ne tür projelerle karşılayacaksınız? 

Çok iyi projeler hazırladık ve bunlar halkın tüm kesimlerine hitap edebilecek cinsten. Bundan onca gösterdiğimiz Lik Yapı kalitesini bu projelerde de arttırmaya devam ediyoruz ve müşterilerimizden de bu konuda çok güzel yanıtlar alıyoruz. Şuan devam etmekte olan 6 projemiz var. Projelerimizin hepsi Mudanya'da olmakla beraber 2015 ve 2016'da hepsini teslim etmeyi planlıyoruz. Yılda 300-350 konut üretiyoruz. Şuan da 11 blok 88 daireden oluşan "Halitpaşa Konakları" projemiz % 70 seviyesinde, 18 blok 206 dairelik "Burgazpark 3.Etap" projemiz ise % 60 seviyesinde. Butik bir proje olan "Çamlık Konakları" 30 daire ve o da % 35 seviyelerinde. Bu 3 projemizin de teslimini 2015 Aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz. "Likoğlu Residance" 101 daire, "Seyru Sefa 1" 36 daire, "Seyru...