23 / 04 / 2024

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.



Beyşehir Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ortaklığı ile inşa ettiği Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında  25 Ekim – 19 Kasım tarihleri arasında Gayrimenkul satış sözleşmesi imzalama işlemleri başlayacak.

Beyşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; proje çerçevesinde kura sonucu belirlenen 2+1 daireler ve 3+1 dairelerin ödeme talimat tabloları Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ilan tablosuna asılacak. Hak sahiplerinin belediyedeki ilan panosundan taksit ve peşin ödeme planlamalarını takip edebilirler.

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ de sözleşmeler imzalanıyor!

Beyşehir Küçükavşar Mahallesi 3. Etap Toplu Konut Projesinde son aşama gelindiğini söyleyen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, hak sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Bayındır, “Küçükavşar Mahallesinde 3. Etap Toplu Konut Projesi bitmek üzere, yapılan projede 317 adet konuttan 288 hak sahibi olan hemşehrilerimize 25 Ekim – 19 Kasım tarihleri arasında evlerinin satış sözleşmesi imza işlemlerine başlanacaktır. Geriye kalan 29 konutun ise tekrar kura yoluyla hak sahiplerini bulacağı açıklanmıştır. Kurada hak sahibi olan tüm hemşehrimize yeni yuvalarında sağlık, huzur, afiyet dilerim. Rabbim ödemelerinde kolaylık getirsin. 3. Etap  TOKİ  Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!


Geri Dön