29 / 03 / 2024

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.




TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra  32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.


Konut alıcılarından konut satış bedellerinden;

B1 tipi (2+1) alt gelir grubu konutlar için; Sözleşme imzalama aşamasında %12, %15 ve %20 peşinat tahsil edilecektir. Ancak başvuru süresi içinde tahsil edilen başvuru bedelleri peşinat tutarından düşülerek kalan bakiye tahsil edilecektir. Borç bakiyesi aylık taksitler halinde %12 peşinat ve 180 ay vade, %15 peşinat 216 ay vade ve %20 peşinat 240 ay vade ile alınacaktır.. Her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yıldaiki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olana göre arttırılacaktır. İlk taksit ödemesi konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle yapılacaktır. İlk dönemsel artış teslim tarihini takip eden dönem/ay itibariyle başlatılacak.




Teslim programı 


Karaman OSB TOKİ de sözleşmeler imzalanıyor!


Geri Dön