19 / 04 / 2024

Karaman OSB TOKİ

Karaman OSB TOKİ

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Karaman'da acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek 154 kV Akyel-1 RES TM-Karaman OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Karaman OSB Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Toplu Konut Projesi kapsamındaki 428 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Toplu Konut Projesi'nde yer alan 428 adet konut için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Karamanlıları ev sahibi yapıyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karaman'daki TOKİ konut yatırımlarını inceledi. Ergün, ''TOKİ Karaman'da örnek teşkil edecek yatırımları hayata geçirdi'' diye konuştu.

Karaman OSB TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi projesinde 428 adet konut yer alıyor. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri için son imza tarihi bugün olarak belirlendi.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde sona gelindi. İşte, Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları...

TOKİ Karaman OSB 428 konut kura sonucu!

TOKİ'nin Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi kapsamında yer alan 428 konutun sahibi belirleniyor. İşte, TOKİ Karaman OSB 428 konut kura sonucu...

Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016!

428 daireden oluşan TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura çekimine saatler kaldı. İşte, Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016...

TOKİ Karaman OSB kura sonuç listesi!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü 428 adet konutluk Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Karaman OSB kura sonuç listesi...

TOKİ Karaman Organize kura sonuçları!

428 adet konuttan meydana gelen TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kuralar bugün çekilecek. İşte, TOKİ Karaman Organize kura sonuçları..

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi'nde yer alan 2+1 32 konutun kurası bugün çekilecek. İşte, TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu..

Karaman OSB TOKİ Haberi

Karaman OSB TOKİ


TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra  32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.


Konut alıcılarından konut satış bedellerinden;

B1 tipi (2+1) alt gelir grubu konutlar için; Sözleşme imzalama aşamasında %12, %15 ve %20 peşinat tahsil edilecektir. Ancak başvuru süresi içinde tahsil edilen başvuru bedelleri peşinat tutarından düşülerek kalan bakiye tahsil edilecektir. Borç bakiyesi aylık taksitler halinde %12 peşinat ve 180 ay vade, %15 peşinat 216 ay vade ve %20 peşinat 240 ay vade ile alınacaktır.. Her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yıldaiki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE...