24 / 04 / 2024

Burhan Conoğlu

Burhan Conoğlu

Es Kent Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 650 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Esenler'de Burhan Conoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Desar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Değirmencioğlu, Burhan Conoğlu, Cüneyt Değirmencioğlu, Muammer Güney tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu.

Hisar Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Teknik Dış Ticaret Kimya Yapı Taahhüt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Burhan Conoğlu, Muammer Güney ve Murat Kaya ortaklığıyla kuruldu...

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Berke Tevetoğlu ve Mustafa Tevetoğlu tarafından kuruldu.

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  5 milyon TL sermaye bedeli  ile İlkar İnaş Yapı Anonim Şirketi Conoğlu İnşaat Sanayi Ve Spor Tesisleri Ticaret Li  tarafından kuruldu.

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bgc Gayrimenkul Kiralama Ve Enerji Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgc Gayrimenkul Kiralama Ve Enerji Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Conoğlu tarafından kuruldu.

Baf İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baf İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Ömeroğlu ve Burhan Ömeroğlu ortaklığında kuruldu.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Teknohat İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknohat İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çay ve Burhan Topaloğlu ortaklığında kuruldu. 

Kıbrıs Onkoloji Hastanesi Ağustos sonu açılacak!

Kıbrıs Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi kampüsü içerisinde inşa edilen ancak henüz hizmete girmeyen Onkoloji Hastanesi’nin Radyasyon Onkoloji Birimi’nin hizmete açıldı. Hastanenin tamamının ise Ağustos sonu gibi açılacağı belirtildi.

Emlak zengini Yusuf Ocakoğlu'nun serveti buharlaştı!

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde 11 yıl önce ölen gayrimenkul zengini Yusuf Ocakoğlu’nun bankadaki 2 milyon 724 bin 897 TL’lik servetinin buharlaştırıldığı iddiasıyla açılan davada, oğlu Burhan Ocakoğlu, bankada bir finans çetesi olduğunu öne sürdü.

Etiler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Köse, Burhan Damaoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Burhan Conoğlu Haberi

Burhan Conoğlu

Es Kent Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 4 Mart 2015'te 650 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Conoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Es Kent Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İnşaat a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...