28 / 03 / 2024

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.



İstanbul'a dev bir spor kompleksi daha kavuşturuldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul’un simge spor tesisleri arasında yer alan Burhan Felek Atletizm Stadı’nda yenileme çalışmalarının sona erdiğini ve cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağı açıklandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; stat hakkında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Atletizmdeki tesisleşmemizde de pek çok branşta olduğu gibi ciddi bir seviyeye ulaştık. 2002 yılında 12 olan atletizm pisti sayısı 2020’de 56’ya ulaştı. Atletizm branşında tesisleşmede yüzde 466’lık bir artış sağladık” şeklinde konuştu.

ŞİMDİ TESiSLERi DOLDURMA ZAMANI

Tesisin 7 gün 24 saat yaşayacağını sözlerine ekleyen Kasapoğlu, “Bu tesisleri 7 gün 24 saat esasına göre açık hale getirdik. Vatandaşlarımız, günün hangi saatinde spor için müsaitlerse, gidip o zaman spor yapabilecekler. Son 18 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen sporda tesisleşme devrimiyle eksikler tamamlandı. Şimdi bu tesisleri doldurma zamanıdır” dedi.


Geri Dön